Transmorphers: Mech Beasts – Vykrádačka posledních Transformers ukázala trailer

Transmorphers: Mech Beasts – Vykrádačka posledních Transformers ukázala trailer | Fandíme filmu
The Asylum
Zobrazit další 2 obrázky
Když na Zemi zaútočí zvířecí roboti, nezbývá než zavolat na pomoc starší humanoidní roboty.

Přátelům brakové kinematografie není třeba dlouze představovat společnost The Asylum. Ta se specializuje na tzv. mockbustery, tedy laciné vykradačky skutečných velkofilmů. Společnost za pár šupů točí filmy, které na první pohled vzdáleně připomínají konkrétní blockbustery a spoléhá se na to, že si je méně všímaví diváci spletou, popřípadě že si najdou fanoušky mezi masochistickými milovníky béček.

Odpovědí na Transformers je u The Asylum série Transmorphers. Už tu byly dva celovečerní snímky, teď v reakci na Transformers: Probuzení monster přichází novinka Transmorphers: Mech Beasts – tedy film, kde roboti vypadají jako zvířata. Oficiální synopse říká: „Dvacet let po událostech Transmorphers přilétají na obnovenou Zemi noví, ještě pokročilejší robotičtí mimozemšťané. Celá planeta je opět v ohrožení“.

Jak sami můžete vidět, plně trikové scény už dnes nejsou tak katastrofické, jako v minulosti bývaly, ale kdykoliv se točí záběry ze skutečného světa, má snímek nehezký video feel. Nudné lokace nemají filmové svícení, záběrům chybí filmová patina. Vybraní herci vystupují ochotnicky, kulisy a rekvizity stály pár kaček.

Co však člověk ocení při vzájemném porovnání nejvíc, je překvapivě vyprávění příběhu. Když se zaposloucháte do traileru pro Transmorphers: Mech Beasts, tak se v něm na první dobrou plácají plus minus stejné kraviny, jako v trailerech pro Transformers: Probuzení monster. Nicméně, aby ty kraviny nezněly úplně nudně a trapně, je potřeba určitý filmařský kumšt, herecký talent a zřejmě i adekvátní rozpočet, který vám dá dost času všechno vypilovat. Takže si dělám osobní poznámku: Až se někdy budu zase posmívat ději nějakého hollywoodského mega filmu, měl bych si vzpomenout, že to mohlo být daleko horší a aby drahý blockbuster vypadal tak jak vypadá, bylo třeba vynaložit spoustu úsilí a peněz…

V Transmorphers: Mech Beasts hrají Tom Arnold, Anthony Jensen, Jolene Andersen, Tania Fox, Andrew Rogers, Mica Javier, Chad Ridgely, Mark Justice, Charlotte Bjornbak, Jessica DeBonville, Matthew Gademske, Dezaré Foster, Chris Carney, Todd Karner, Geena Alexandra a Angel Mendoza. Film natočil Michael Su (2025 Armageddon, Tommyknockers). Novinka se má uvádět od 30. června, dole pod trailerem najdete fotky.

Podklady a foto: The Asylum

Galerie: 3

Transmorphers: Mech Beasts – Vykrádačka posledních Transformers ukázala trailer | Fandíme filmu Transmorphers: Mech Beasts – Vykrádačka posledních Transformers ukázala trailer | Fandíme filmu Transmorphers: Mech Beasts – Vykrádačka posledních Transformers ukázala trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest