Battle for Pandora: Vykrádačka Avatara se zkouší přiživit

Battle for Pandora: Vykrádačka Avatara se zkouší přiživit | Fandíme filmu
The Asylum
Zobrazit dalších 6 obrázků
Společnost The Asylum zase kopíruje velký blockbuster. Pusťte si legrační trailer.

Pokud delší dobu navštěvujete filmové weby či sociální sítě, téměř jistě jste zaznamenali společnost The Asylum. Ta se dlouhodobě přiživuje na hollywoodských hitech. V době premiéry očekávaného velkofilmu vydá na videotrh něco, co se jmenuje podobně a na plakát je možné nalepit obrázek, který původní snímek vzdáleně připomíná. Část zákazníků určitě tvoří fanoušci céčkových filmů, kteří se u podobných slátanin rádi pobaví. Zároveň se ale nejde zbavit podezření, že se The Asylum část zákazníků snaží prostě nachytat. Zřejmě to funguje, protože společnost tenhle model úspěšně udržuje už od roku 2005, kdy napodobila Válku světů a King Konga.

Teď přišel na řadu Avatar. Snímek, který se na něm zkusí přiživit, se jmenuje Battle for Pandora. Pandora se samozřejmě jmenuje vesmírný svět kde se odehrává děj série Avatar. V traileru pro Battle for Pandora dokonce zazní, že jde o měsíc, tedy stejně jako ve filmech Jamese Camerona. Celý trailer je obarvený namodro. Pozemšťané nosí dýchací masky podobné těm z Avatara. Létající loď se podobá té z Avatara. Ponoření skrz mračna na zalesněnou Pandoru připomíná Avatara. A pak je tu ještě část ve vesmíru, kde jde cítit inspiraci Cameronovou Propastí nebo Vetřelci.

Oficiální synopse říká: Na Zemi doletí nouzový signál průzkumného plavidla a vesmírné síly Spojených států vysílají na Pandoru (měsíc Saturnu) záchrannou loď. Když se záchranáři pokusí přistát, tak zjišťují, že už je planeta osídlena extrémně vyvinutými humanoidy, kteří nehodlají vydat své pozemské zajatce bez boje. V hlavních rolích hrají Tom Sizemore, Kristos Andrews a Mark Andrew Ricketson. Režíroval Noah Luke, který už má za sebou kousky jako Jungle Run, Thor: God of Thunder nebo Moon Crash. A ano, všechny tři jsou na ČSFD v černých číslech.

Kdybyste z nějaké badatelské zvědavosti pojali chuť tuhle lacinou kopírku ozkoušet, tak s VPNkou ji najdete na zahraničních VOD službách – film už je venku.

Podklady a foto: The Asylum

Galerie: 7

Battle for Pandora: Vykrádačka Avatara se zkouší přiživit | Fandíme filmu Battle for Pandora: Vykrádačka Avatara se zkouší přiživit | Fandíme filmu Battle for Pandora: Vykrádačka Avatara se zkouší přiživit | Fandíme filmu Battle for Pandora: Vykrádačka Avatara se zkouší přiživit | Fandíme filmu Battle for Pandora: Vykrádačka Avatara se zkouší přiživit | Fandíme filmu Battle for Pandora: Vykrádačka Avatara se zkouší přiživit | Fandíme filmu Battle for Pandora: Vykrádačka Avatara se zkouší přiživit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest