Žralok na koksu: Dostalo přiživovaní na úspěšných filmech nové dno?

Žralok na koksu: Dostalo přiživovaní na úspěšných filmech nové dno? | Fandíme filmu
Eye Releasing
Zobrazit dalších 6 obrázků
Cocaine Shark zdánlivě nemá s Cocaine Bearem vůbec nic společného. Nebo minimálně trailer to nenaznačuje. Možná si dali kokain samotní tvůrci…

Už jsme si zvykli, že především produkční společnost Asylum za pár šupů vyrábí filmy, které žijí z toho, že mají podobný název, jako velkofilmy, které aktuálně bodují v kinech. Dostali jsme tak „hity“ jako Tomb Invader, Atlantic Rim nebo Triassic World. Snímek Cocaine Shark jde ale zdánlivě ještě o schůdek níž.

Ve zveřejněném traileru vidíme ne béčko, ne céčko, ale spíš déčko z výprodeje. Film vypadá, jako by jej parta kámošů natočila na kameru ze supermarketu po víkendech, bez nějaké snahy o dekorace či kostýmy, prostě v tom, co zrovna bylo po ruce. Dodatečně se pak do záběrů vložily digitální „triky“, které z obrazu vystupují asi tak, jako když děti na prvním stupni lepí koláž z obrázků vystříhaných z novin. A název Cocaine Shark k tomu všemu příliš nesedí. Ano, ve snímku vystupuje jakýsi drogový boss, kterému uteče omamná látka. Ta však zvířata nezfetuje, ale zmutuje. Skoro bych si zkusil tipnout, že původně se měl film jmenovat úplně jinak a po dokončení byl přejmenovaný, aby k sobě přitáhl větší pozornost vedle premiéry Medvěda na koksu.

Synopse říká: Ve snímku Cocaine Shark vypustí drogový boss do ulic nový vysoce návykový stimulant HT25. Látka je vyrobená ze žraloků držených v utajené laboratoři a přináší s sebou hrozivé vedlejší účinky. Po explozi a následném úniku v laboratoři vzniká armáda zmutovaných krvelačných žraloků a dalších monster, která unikají do volné přírody. Malá skupinka lidí se snaží zabránit masakru.

Film natočil král braku Mark Polonia a kdybyste z nějaké důvodu měli kuráž tuhle patlaninu okusit, budete mít příležitost 7. července, kdy bude Žralok na koksu uvolněn na domácím videu.

Podklady a foto: Eye Releasing

Galerie: 7

Žralok na koksu: Dostalo přiživovaní na úspěšných filmech nové dno? | Fandíme filmu Žralok na koksu: Dostalo přiživovaní na úspěšných filmech nové dno? | Fandíme filmu Žralok na koksu: Dostalo přiživovaní na úspěšných filmech nové dno? | Fandíme filmu Žralok na koksu: Dostalo přiživovaní na úspěšných filmech nové dno? | Fandíme filmu Žralok na koksu: Dostalo přiživovaní na úspěšných filmech nové dno? | Fandíme filmu Žralok na koksu: Dostalo přiživovaní na úspěšných filmech nové dno? | Fandíme filmu Žralok na koksu: Dostalo přiživovaní na úspěšných filmech nové dno? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest