Lovec Kraven: První teaser je online

Lovec Kraven: První teaser je online | Fandíme filmu
Marvel Comics
Aaron Taylor-Johnson v akci, jeho kostýmy nebo také poodhalení záporáka Rhina. A kdy uvidíme plnohodnotný trailer?

Když se před pár dny objevila online první fotky Aarona Taylora-Johnsona ze snímku Lovec Kraven (Kraven the Hunter), tak jsem si zaspekuloval, zda náhodou neunikla z traileru, jenž má být brzy zveřejněný. Teď je tu další upřesnění toho, kdy bychom se traileru mohli dočkat. Dle insidera Daniela Richtmana má přijít už tuto středu.

Nicméně už teď je online krátký teaser, nebo přesněji řečeno snad úryvek připravovaného traileru. Krom toho se objevilo z traileru také několik screenshotů. Kdo ví, kde se ukázky online vzaly, takže je možné, že studio Sony bude žádat jejich smazání. Kdyby video a fotky přiložené níže už nebyly k dispozici, porozhlédněte se po sociálních sítích, kratičkou ukázku tam nejspíš najdete.

Video se soustředí na představení Kravena jakožto nebezpečného, animálního oponenta, který je podle šuškandy propojený se zvířaty. Vidíme také Kravena v boji a obrázky ukazují ještě víc: Kravenův kostým s „beránkem“, mutujícího Rhina (Alessandro Nivola), ale překvapivě také pavouky! Že by nás čekalo nějaké přímé spojení se Spider-Manem, z jehož komiksů Kraven prapůvodně pochází?

Kraven alias Sergej Kravinoff je potomek ruských emigrantů a prvně se představil v komiksu Amazing Spider-Man v roce 1964 (tvůrci Stan Lee a Jack Kirby). Jak naznačuje jeho přezdívka, jde o elitního a nesmírně odhodlaného lovce, jehož superschopností je stopování. Navíc pije speciální tajemné sérum, jež mu dodává sílu a zpomaluje jeho stárnutí. Znám je především díky výše zmíněnému komiksu Poslední lov. V životě chytil snad všechny velké šelmy - bez použití palných zbraní, často holýma rukama, jen za pomoci onoho stimulujícího nápoje. Aby všem dokázal, že právě on je největším lovcem všech dob, hodlá polapit to nejnebezpečnější zvíře - samotného Spider-Mana. Hlavní roli ve filmovém zpracování ztvární Aaron Taylor-Johnson, dále hrají Russell Crowe, Fred Hechinger, Alessandro Nivola a Ariana DeBose. Režíruje J.C. Chandor, scénář napsali Art Marcum a Matt Holloway. Datum premiéry je stanovené na 5. 10. 2023.

Titulní obrázek je ilustrační - komiksová předloha

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest