The End We Start From: Do katastrofického filmu nastoupil Benedict Cumberbatch

The End We Start From: Do katastrofického filmu nastoupil Benedict Cumberbatch | Fandíme filmu
SunnyMarch
Zobrazit další 2 obrázky
Snímek ze zatopené budoucnosti odhalil první foto a nabral další herecké posily.

Začalo natáčení dystopického snímku The End We Start From, kde sledujeme ústřední hrdinku bojovat o udržení svojí rodiny v nesnadném prostředí Londýna zatopeného velkou vodou. Dosud byly do snímku obsazeny Jodie Comer a Katherine Waterston. Teď se k nim přidávají další výrazné posily.

Tou nejzajímavější je představitel Sherlocka a Doctora Strange, Benedict Cumberbatch. Ten byl od počátku vedený jako jeden z producentů snímku, teď se dozvídáme, že si v něm i zahraje. Dále se připojil Mark Strong, známý představitel filmových padouchů (Sherlock Holmes, Shazam!, Green Lantern). I on je zároveň jedním z producentů filmu. Vedle nich se připojují ještě Joel Fry (Cruella), Gina McKee (My Policeman) a Nina Sosanya (Jeho temné esence). Ani u jednoho z nováčků nevíme, jakou roli ve filmu hraje, nicméně v galerii můžete vidět Comer v hlavní roli.

Snímek vychází z románu od Megan Hunter. Ten čtenářům nabídl dystopickou vizi blízké budoucnosti, kde se svět tak jak jej známe rozpadá. Společnost se začíná stávat nestabilní a nebezpečnou, zároveň je ale příběh plný naděje. Po záhadné environmentální krizi je Londýn zatopený. V tomhle prostředí hrdinka porodí své první dítě. Jen několik dní poté je rodina donucena opustit domov a hledat bezpečí. Uprchlíci ve vlastní zemi se stěhují z místa na místo, z přístřešku do přístřešku. Jejich cestu provází zároveň strach, ale i úžas z toho, jak dítě roste, prospívá, dělá první krůčky a navzdory vnějším okolnostem působí spokojeně. Scénář napsala Alice Birch, režíruje Mahalia Belo.

Foto: SunnyMarch

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 3

The End We Start From: Do katastrofického filmu nastoupil Benedict Cumberbatch | Fandíme filmu The End We Start From: Do katastrofického filmu nastoupil Benedict Cumberbatch | Fandíme filmu The End We Start From: Do katastrofického filmu nastoupil Benedict Cumberbatch | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest