Prci, prci, prcičky: Na stole je nápad na pátý film

Prci, prci, prcičky: Na stole je nápad na pátý film | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Představitel Stiflera Seann William Scott přišel s nápadem na to, jak rozehrát další kolečko vtipných čuňáren.

Úspěšná série Prci, prci, prcičky (American Pie) dosud vyplodila čtyři hlavní filmy s ústředním obsazením a pět snímků určených rovnou pro video, které si z hlavní série více či méně braly pouze název. Všechno začalo v roce 1999 s prvním filmem, který pro celou jednu generaci zlidověl. A pak celá éra zdánlivě skončila v roce 2012, kdy se ústřední obsazení naposledy vrátilo ve snímku Prci, prci, prcičky: Školní sraz. Od té doby byl vydaný už pouze video film American Pie Presents: Girls' Rules, kde poprvé nevystupovala ani jedna postava z kino filmů nebo alespoň z předchozích video filmů. Od předchozího snímku tehdy uplynulo už osm let a na první pohled se nezdálo, že by „Holčičí pravidla“ zažehla nějakou novou mánii.

Loni se sice objevila zpráva, že je v přípravě další video film, ale na regulérní pětku s původním obsazením se stále čeká. Čas od času se někdo z tvůrců či herců zmíní, že jednou možná přijde, ale doposud se to nestalo. Série přitom dobře sedí to šablon, kterými se Hollywood tak rád řídí: Známé značky jsou pro manažery úplnou modlou a návraty původních herců po letech jsou v kurzu. Však vzpomeňte na Jurský svět, Top Gun nebo třeba Halloween.

Aktuálně je to Seann William Scott, kdo ve veřejném prostoru opět nadhodil myšlenku, že vznik plnohodnotné pětky pro kina není vyloučený. V rozhovoru pro magazín ComicBook.com uvedl, že má svoji postavu Stevea Stiflera opravdu rád, nicméně komedie se během let vyvinuly, a tak by byl potřeba opravdu výjimečný nápad, aby se „Americký koláč“ ještě mohl vrátit. Jenže Scott se domnívá, že ten nápad možná má. Už jej prý představil těm správným lidem a začali o něm debatovat.

Jaký ten nápad je? Pokud jde konkrétně o postavu Stiflera, tak by si podle Seanna příští film mohl dělat legraci z toho, že už mu je přes čtyřicet a pořád se příliš nezměnil. To znamená, že je to pařmen, co neustále touží svést další a další ženy a pořád se chová jako pubertální lokální hvězdička středoškolského sportovního týmu. Jenže svět kolem něj se posunul. Dnešní společnost už není tolik zvědavá na podobné borečky, jejich chování k ženám a k ostatním lidem obecně. Dávno to nejsou nezastavitelní lvi salonů, společnost se vůči nim neváhá ozvat a zesměšňovat je.

Osobně mám upřímně řečeno pocit, že už předchozí díly měly ze Stiflera větší či menší srandu a dost jeho chování zpochybňovaly, ale pokud by skutečně pětka dokázala tenhle směr ještě víc vytěžit, tak asi proč ne. Základem je prostě napsat dobré vtipy a sice dělat z postav blbce, ale zároveň je divákům nezprotivit. V tomhle balancu vždycky tkvěl úspěch celé série. Většina herců v současnosti nemá nic moc lepšího na práci, z představitelky Stifflerovy mámy Jennifer Coolidge se stal miláček davů, takže minimálně z obchodního hlediska by návrat ke značce určitě smysl dával. Co myslíte? Mohla by regulérní pětka přinést minimálně tak slušnou zábavu, jako před lety Školní sraz?

Titulní foto je ilustrační, z předchozího dílu

Zdroj: ComicBook.com

Galerie: 5

Prci, prci, prcičky: Na stole je nápad na pátý film | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky: Na stole je nápad na pátý film | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky: Na stole je nápad na pátý film | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky: Na stole je nápad na pátý film | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky: Na stole je nápad na pátý film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest