No Hard Feelings: Jennifer Lawrence v přisprostlé komedii svádí stydlivého mladíka

No Hard Feelings: Jennifer Lawrence v přisprostlé komedii svádí stydlivého mladíka | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Bohatí rodiče najmou synovi „kamarádku“, která mu má „vyrandit“ stydlivost z hlavy. Pusťte si trailery.

Jennifer Lawrence se nijak netají tím, že si ráda užije dobrý mejdan. V komedii No Hard Feelings si zahrála Maddie, která život ve stylu „carpe diem“ dovedla k nelichotivému extrému. Volnomyšlenkářství ji stálo dosavadního partnera, auto (zdroj obživy) a nakonec by mohla ztratit i dům po rodičích. Oficiální synopse říká:

Maddie (Lawrence) je jenom krůček od toho, aby přišla o dům, který jí zanechali její rodiče. Zachránit by ji mohl zajímaví inzerát: Extrémně starostliví a bohatí rodiče hledají někoho, kdo by „randil“ s jejich silně introvertním synem Percym a připravil jej na život bez rodičů na vysoké škole. Maddie ke svému překvapení zjišťuje, že svést nervózního Percyho nebude žádná legrace.

Percyho ztvárnil Andrew Barth Feldman (Bílý šum, Muzikál ze střední: Seriál). V dalších úlohách vystupují Matthew Broderick, Laura Benanti, Natalie Morales, Scott MacArthur, Hasan Minhaj a Ebon Moss-Bachrach. Snímek zrežíroval Gene Stupnitsky, který se jako filmový režisér výtečně uvedl před čtyřmi lety komedií Hodní hoši. V televizi si režii zkusil pro seriál Kancl. Dlouhodobě se živil jako televizní scenárista, ať už pro zmiňovaný Kancl nebo pro Zdravím, dámy!. Vedle toho napsal třeba také filmovou Zkaženou úču. Scénář pro No Hard Feelings společně s ním napsal John Phillips, jenž má zkušenosti ze seriálů jako Kancl, Arrested Development nebo Nová holka.

Krom zkušeného tvůrčího a hereckého týmu, budí důvěru v připravovaný snímek také zveřejněné trailery. Ty naznačují, že se tvůrcům podařilo trefit pasující styl humoru a následně jednotlivé fóry prodat. Lawrence role perfektně sedne a v nepříliš zkušeném Feldmanovi se jí podařilo najít důstojného parťáka. Film bude 22. června uvedený do českých kin. Níže si můžete přehrát dva trailery, v galerii najdete dosud zveřejněné obrázky.

Podklady a foto: Sony Pictures

Galerie: 9

No Hard Feelings: Jennifer Lawrence v přisprostlé komedii svádí stydlivého mladíka | Fandíme filmu No Hard Feelings: Jennifer Lawrence v přisprostlé komedii svádí stydlivého mladíka | Fandíme filmu No Hard Feelings: Jennifer Lawrence v přisprostlé komedii svádí stydlivého mladíka | Fandíme filmu No Hard Feelings: Jennifer Lawrence v přisprostlé komedii svádí stydlivého mladíka | Fandíme filmu No Hard Feelings: Jennifer Lawrence v přisprostlé komedii svádí stydlivého mladíka | Fandíme filmu No Hard Feelings: Jennifer Lawrence v přisprostlé komedii svádí stydlivého mladíka | Fandíme filmu No Hard Feelings: Jennifer Lawrence v přisprostlé komedii svádí stydlivého mladíka | Fandíme filmu No Hard Feelings: Jennifer Lawrence v přisprostlé komedii svádí stydlivého mladíka | Fandíme filmu No Hard Feelings: Jennifer Lawrence v přisprostlé komedii svádí stydlivého mladíka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest