Prci, prci, prcičky: Sérii po letech doplní „Holčičí pravidla“

Prci, prci, prcičky: Sérii po letech doplní „Holčičí pravidla“ | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit další 4 obrázky
Tradičně se série American Pie točí kolem toho, že mladí výrostci touží po souloži. Nabídnou holky to samé v růžové verzi? Koukněte na trailer.

Bez nějakého většího varování se na Youtube objevil trailer na snímek American Pie Presents: Girls' Rules, tedy na již devátý film ze série Prci, prci, prcičky. Bohužel, smutnou zprávou je, že snímek v traileru působí stejně, jako všechny direct-to-video snímky z laciné řady American Pie Presents (Prci, prci, prcičky uvádějí). Chybí ústřední postavy, chybí rozpočet a pořádný scénář. Zkrátka někdo má pocit, že se na to plácne nálepka „Prci, prci“, přihodí se pár sprostých slov a příslib sexuálních eskapád a bude to stačit. Jenže nestačí. Nebo minimálně zatím v žádném ze snímků vedlejší série nestačilo, a teď to nevypadá jinak.

Série se vrací po osmi letech (vedlejší video filmy dokonce po jedenácti) a dvě věci se od té doby změnily. Chybí pan Levenstein, jediná postava, která se zatím objevila úplně ve všech filmech. Eugene Levy má už více než pět let teplý flek v seriálu Schitt's Creek a podobné štěky už tím pádem zřejmě nepotřebuje. No a tou druhou, a daleko větší, změnou je, že tentokrát nebudou dělat potíže kluci, ale holky. Co přesně to bude znamenat, a jak to ovlivní obvyklou touhu po sexuálních eskapádách, to zřejmě ukáže až samotný snímek. Zatím nám oficiální synopse říká následující:

Je tu poslední školní rok a Annie, Kayla, Michelle a Stephanie se rozhodnou, že konečně využijí svoji girl power a spojí se, aby dosáhly všeho, čeho chtějí. Kluci vůbec nebudou vědět, co se přes ně přehnalo, až se velení chopí tahle drzá zlatíčka. Díky divokým mejdanům, sexy dobrodružstvím a Stephanie Stiflerové je tenhle kousek amerického koláče zatraceně žhavý.

Ze známějších herců byste ve snímku našli pouze Dannyho Treja, režíroval Mike Elliott, specialista na nejrůznější video béčka. Na scénáři se podílel David H. Steinberg, který vedle řady blbin spolupracoval třeba také na Simpsonech nebo na slušných Prci, prci, prcičky 2, tak třeba existuje nějaká minimální šance na snesitelný zážitek. Snímek 6. 10. vychází na VOD a DVD, ale někdy v dohledné době by se měl objevit také na Netflixu.

Galerie: 5

Prci, prci, prcičky: Sérii po letech doplní „Holčičí pravidla“ | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky: Sérii po letech doplní „Holčičí pravidla“ | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky: Sérii po letech doplní „Holčičí pravidla“ | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky: Sérii po letech doplní „Holčičí pravidla“ | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky: Sérii po letech doplní „Holčičí pravidla“ | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest