The Flash: Nový trailer s hromadou dosud neviděných záběrů

The Flash: Nový trailer s hromadou dosud neviděných záběrů | Fandíme filmu
Warner Bros
Zobrazit další 1 obrázek
Na scénu se vrací stará známá postava z předchozích snímků od Zacka Snydera.

Online byl zveřejněný ještě jeden plnohodnotný trailer pro komiksovku The Flash, určený pro čínský trh. Už to skoro vypadalo, že střihači začínají v trailerech záběry opakovat, ale nová upoutávka se opět vytáhla a předvedla obrázky, jaké jsme dosud ve starších ukázkách neviděli. Krom nejrůznějších střípků z akce i charakterních scén nový trailer potvrzuje, že ve snímku vystoupí další starý známý. Jeremy Irons si zopakoval roli Batmanova parťáka Alfreda, v níž jsme jej mohli v Batman v Superman a Justice League od Zacka Snydera. Zřejmě bude fungovat jako technická podpora v úvodní honičce, kde se jako Batman ještě jednou naposledy připomene Ben Affleck.

Po tom, co si snímek odbyl první kolečko novinářských reakcí v rámci dubnového CinemaConu, začínají proudit na internet další ohlasy, tentokrát od řadových fanoušků, pro které studio pořádá v zámoří předpremiéry, aby mezi lidmi rozproudilo pozitivní šuškandu. Což se daří, protože podobně jako novináři si i běžní diváci snímek chválí, jakožto výrazně komiksové rozloučení s jednou etapou DC. Na vlastní kůži budeme moci snímek ochutnat 15. června, kdy dorazí do našich kin. Dole v galerii najdete nový plakát, jenž byl spolu s trailerem zveřejněný.

The Flash cestuje zpátky v čase, aby změnil minulost. Při pokusu o záchranu svojí rodiny Barry nevyhnutelně změní budoucnost a je uvězněný v realitě, kde se vrátil generál Zod, vyhrožuje absolutní zkázou a neexistují tu žádní superhrdinové, kteří by mohli podat pomocnou ruku. Tedy až na úplně jiného Batmana, kterého je nejdřív třeba dostat z důchodu, a na úplně jiné dítě Kryptonu, které je nejprv nutné dostat z vězení. Aby zachránil svět, v němž je právě teď a vrátil se do budoucnosti, kterou zná, musí Barry běžet jako o život. Ale bude ta nejvyšší oběť stačit k restartování celého univerza?

V roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck se představí dva různí Batmani. Michael Shannon znovu vystupuje jako generál Zod, Antje Traue jako jeho pobočnice Faora. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 23. června 2023.

Podklady a foto: Warner Bros.

The Flash

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama
Info o filmu

Galerie: 2

The Flash: Nový trailer s hromadou dosud neviděných záběrů | Fandíme filmu The Flash: Nový trailer s hromadou dosud neviděných záběrů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest