Superman: Legacy: Známe první kandidáty pro hlavní role

Superman: Legacy: Známe první kandidáty pro hlavní role | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Obsazují se i další postavy, zřejmě známe záporáka filmu.

O castingu pro chystaný snímek Superman: Legacy už se toho online napsalo docela dost. Dosud ale šlo o drby z více či méně pofidérních zdrojů, které často osobně vyvrátil režisér a scenárista filmu James Gunn, který je zároveň šéfem DC Studios. Teď na stejná téma zveřejnila článek výrazně vyšší autorita, The Hollywood Reporter, jeden ze tří předních hollywoodských zpravodajů.

Podle THR v tuhle chvíli studio hledá představitele do rolí Clarka Kenta, Lois Lane a Lexe Luthora. Ikonický záporák by tedy měl ve snímku zjevně vystupovat. Podle zpravodaje castingové oddělení hledá do rolí v ideálním případě dvacátníky, protože Gunn chce postavy představit v mladším věku.

Každopádně, jak to údajně momentálně v castingovém oddělení vypadá?

Mezi kandidáty Clarka měli figurovat Jacob Elordi (Euforie), Tom Brittney (Cizinka, Génius, Grantchester) a Andrew Richardson (The Last O.G.). Podle informací THR nicméně do fáze kamerových zkoušek postoupili až tři jiní herci. Jedním z nich je David Corenswet (Politik, Město patří nám, Pearl), další dva The Hollywood Reporter nejmenuje.

Jako kandidátky na roli Lois Lane uvádí The Hollywood Rerpoter čtyři herečky. Jsou jimi Emma Mackey (Sexuální výchova, Smrt na Nilu), Rachel Brosnahan (Úžasná paní Maiselová, Domek z karet), Phoebe Dynevor (Bridgertonovi) a Samara Weaving (Krvavá nevěsta, Vřískot 6). Jmenovitě Brosnahan prý na konkurzu byla vynikající, ale teoreticky by ji mohlo vyřadit, že je jí 32 let (ačkoliv některé konkurentky nejsou o mnoho mladší). Není zřejmé, které z dam se dostaly až na kamerové zkoušky, a které z castingového procesu vypadly už v předchozích kolech. Lois Lane je Clarkova novinářská kolegyně z deníku Daily Planet, často jeho láska, potenciálně manželka.

Jako jediného potenciálního kandidáta pro roli klasického padoucha Lexe Luthora The Hollywood Reporter uvádí Nicholase Houlta (Šílený Max: Zběsilá cesta, Veliká, X-Men: První třída, Renfield). Záhy se nicméně na Twitteru ozval renomovaný reportér Justin Kroll, podle něhož Hoult neusiluje o roli Luthora, leč Supermana. Těžko říct, kdo ze zkušených redaktorů má přesnější informace. A pokud Hoult opravdu usiluje o roli Clarka Kenta, znamená to, že Luthor ve skutečnosti ve snímku vůbec nemusí figurovat, anebo pouze to, že o úlohu usilují jiní herci? Na to nemáme odpověď.

Kroll dále zdůrazňuje, že je casting ještě pořád v poměrně rané fázi, takže na definitivní oznámení ústředních představitelů si ještě počkáme a do procesu mohou vstupovat další jména. James Gunn má ve zvyku vyvracet dezinformace, které se k jeho filmům objeví. Pokud jde o Supermana: Legacy, tak tam řekl pouze tolik, že nebude komentovat, kdo se castingu účastní nebo neúčastní. V tuhle chvíli je obsazená jediná role, nikoliv však žádná z rolí hlavních.

Jednotlivé osobnosti, které jsou  tuto chvíli potenciálně ve hře, si můžete prohlédnout dole v galerii.

Nový film bude zaměřený na Supermanovu snahu vybalancovat své kryptonské kořeny s pozemskou výchovou. Kal-El je zosobněním pravdy, spravedlnosti a amerického přístupu k životu. Je ztělesněním laskavosti v čase, kdy má svět pocit, že je laskavost staromódní. Je to idealistický kluk z farmy, jehož největší slabinou je, že by nedokázal ublížit živé duši. Snímek bude volně inspirovaný duchem komiksové série All-Star Superman. Scénář napsal a režíruje James Gunn. Datum české premiéry je stanoveno na 10. července 2025.

Titulní foto je ilustrační, Superman v podání Christophera Reevese

Zdroje: The Hollywood Reporter, Justin Kroll I, II, James Gunn

Galerie: 7

Superman: Legacy: Známe první kandidáty pro hlavní role | Fandíme filmu Superman: Legacy: Známe první kandidáty pro hlavní role | Fandíme filmu Superman: Legacy: Známe první kandidáty pro hlavní role | Fandíme filmu Superman: Legacy: Známe první kandidáty pro hlavní role | Fandíme filmu Superman: Legacy: Známe první kandidáty pro hlavní role | Fandíme filmu Superman: Legacy: Známe první kandidáty pro hlavní role | Fandíme filmu Superman: Legacy: Známe první kandidáty pro hlavní role | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest