The Flash: Nejnovější trailer je zaměřený na dva Batmany

The Flash: Nejnovější trailer je zaměřený na dva Batmany | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 8 obrázků
Affleckova motorka vs. Keatonův kluzák na scéně.

Krátce po dvou trailerech z CinemaConu předvedl The Flash další upoutávku. Konkrétně tahle se zaměřuje na oba dva Batmany. Tím prvním je Bruce Wayne v podání Bena Afflecka, jehož Barry Allen (Ezra Miller) poznal během událostí Justice League. Nadále zůstávají parťáky, v úvodní části se vydávají do akce, kterou vidíme v traileru. Barry s Brucem diskutuje o tom, že zřejmě dokáže změnit minulost a ten jej varuje před možnými důsledky.

Barry si nenechá poradit, pokusí se zachránit svou zesnulou mámu a skutečně to má nedozírné následky. Nejrychlejší muž na světě se ocitá v paralelní realitě, kde má Bruce tvář Michaela Keatona, jenž roli naposledy hrál ve filmech z přelomu 80. a 90. let. Ve druhé části traileru vystupuje hlavně on. Ukazuje, že oproti Affleckově Batmanovi má výrazně jinou energii a také dost odlišný vozový park. Tak na to mrkněte a dole v galerii přidáváme ještě oba dva Batmany na fotkách.

The Flash cestuje zpátky v čase, aby změnil minulost. Při pokusu o záchranu svojí rodiny Barry nevyhnutelně změní budoucnost a je uvězněný v realitě, kde se vrátil generál Zod, vyhrožuje absolutní zkázou a neexistují tu žádní superhrdinové, kteří by mohli podat pomocnou ruku. Tedy až na úplně jiného Batmana, kterého je nejdřív třeba dostat z důchodu, a na úplně jiné dítě Kryptonu, které je nejprv nutné dostat z vězení. Aby zachránil svět, v němž je právě teď a vrátil se do budoucnosti, kterou zná, musí Barry běžet jako o život. Ale bude ta nejvyšší oběť stačit k restartování celého univerza?

V roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck se představí dva různí Batmani. Michael Shannon znovu vystupuje jako generál Zod, Antje Traue jako jeho pobočnice Faora. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 23. června 2023.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 9

The Flash: Nejnovější trailer je zaměřený na dva Batmany | Fandíme filmu The Flash: Nejnovější trailer je zaměřený na dva Batmany | Fandíme filmu The Flash: Nejnovější trailer je zaměřený na dva Batmany | Fandíme filmu The Flash: Nejnovější trailer je zaměřený na dva Batmany | Fandíme filmu The Flash: Nejnovější trailer je zaměřený na dva Batmany | Fandíme filmu The Flash: Nejnovější trailer je zaměřený na dva Batmany | Fandíme filmu The Flash: Nejnovější trailer je zaměřený na dva Batmany | Fandíme filmu The Flash: Nejnovější trailer je zaměřený na dva Batmany | Fandíme filmu The Flash: Nejnovější trailer je zaměřený na dva Batmany | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest