Venom 3: Do filmu byl obsazený herec z Doctora Strange

Venom 3: Do filmu byl obsazený herec z Doctora Strange | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Tom Hardy našel svého příštího komiksového oponenta.

Magazín Deadline potvrdil, že do chystaného komiksového snímku Venom 3 byl obsazený Chiwetel Ejiofor. Magazín nemá žádné informace o tom, jakou postavu ztvární, pouze uvádí, že půjde o Venomova (Tom Hardy) protivníka. Už minulý týden jsme vás informovali o tom, že šuškanda začíná Ejiofora s filmem spojovat a tehdy se šuškalo také o tom, koho by mohl hrát:

Tehdy se na základě pracovního názvu filmu spekulovalo, že by mohl Chiwetel představovat Orwella Taylora. To je v marvelovských komiksech bývalý generál armády Spojených států, který má s Venomem nevyřízené účty. Černý symbiotický tvor mu zabil syna, což Orwella dožene k nepříčenosti a posedlosti pomstou za jakoukoliv cenu.

V komiksech dal dohromady skupinu pojmenovanou Jury (Porota), složenou ze synových přátel. Všichni sloužili v armádě nebo ve věznici Vault, určené zločincům s nadlidskými schopnostmi. Všichni členové nosili zbroje podobné Iron Manově. V komiksech také Taylor i Jury spolupracovali s firmou Life Foundation, s níž jsme se seznámili v prvním Venomově filmu. Další podrobnosti rozebíráme v předchozím článku.

Důležitá je i samotná skutečnost, že Chiwetel představuje v provázaném světě Marvelu Morda, přítele a oponenta Doctora Strange. To, že teď dostane roli ve Venomovi 3 dál zesiluje pravděpodobnost, že se svět Venoma a Marvelu nebudou žádným podstatným způsobem spojovat, jak by si možná studio Sony (podepsané pod Venoma) přálo.

Venoma 3 režíruje Kelly Marcel, která napsala scénář spolu s Tomem Hardym. Ten se vrací v hlavní roli. Do dalších rolí byli vybráni Juno Temple a Chiwetel Ejiofor. Očekává se premiéra v roce 2024.

Titulní foto je ilustrační, předchozí Venom

Zdroje: Deadline

Galerie: 2

Venom 3: Do filmu byl obsazený herec z Doctora Strange | Fandíme filmu Venom 3: Do filmu byl obsazený herec z Doctora Strange | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest