Hypno-Hustler: Donald Glover si zahraje ujetého Spider-Manova záporáka

Hypno-Hustler: Donald Glover si zahraje ujetého Spider-Manova záporáka | Fandíme filmu
NBC
Zobrazit další 2 obrázky
Fanoušci z něj chtěli mít Spider-Mana, místo toho bude obskurním disco padouchem.

Studio Sony chystá další celovečerní film s jedním ze Spider-Manových záporáků. Zatím jsme takhle viděli Venom a Morbia, na cestě jsou Madame Web a Lovec Kraven. Tím to ale nekončí. Mluví se o celé řadě dalších postav, které by se mohly dočkat zpracování a mezi ty se teď zařadil také Hypno-Hustler.

Pokud nevíte o koho se jedná, tak se nemusíte bát, že byste přišli o svou průkazku komiksového fanouška. Jde o dost obskurního záporáka, který se objevil pouze v několika desítkách komiksů. Proč druhořadé postavě věnuje studio pozornost? Podobně jako v případě snímku El Muerto, kde v Sony především chtěli pracovat s Bad Bunnym, i tentokrát je největším tahákem konkrétní herecká osobnost.

Postavu si má zahrát Donald Glover. Kalifornský rodák se proslavil seriálem Zpátky do školy a jako rapper s uměleckým jménem Childish Gambino. Následně jako autor připravil seriál Atlanta, který mu přinesl kritické uznání. V kinech jej publikum mohlo vidět jako mladého Landa v Solovi nebo slyšet jako Simbu v remaku Lvího krále. Pro studio Sony je Glover jednoznačným úlovkem.

V minulosti si jej fanoušci přáli vidět přímo jako Spider-Mana. Dočkali se alespoň v animovaném seriálu Ultimate Spider-Man, kde namluvil Milese Moralese. Následně se objevil ve snímku Spider-Man: Homecoming, kde ztvárnil Aarona Davise. To je v komiksech strýc Milese Moralese, nicméně v tuhle chvíli to nevypadá, že by s postavou v provázaném filmovém světě Marvelu byly jakékoliv plány. Tudíž má Donald prostor věnovat se Hustlerovi.

Glover nebude Hypno-Hustlera jen hrát, ale také snímek zprodukuje. Podle The Hollywood Reporter, který zprávu jako první přinesl, herce k projektu lákalo právě to, že postava není příliš známá. Snímek tím pádem může mít poměrně volnou ruku a nebude předlohou svazován. Druhým lákadlem pro Glovera má být to, že je Hypno-Hustler hudební postava.

Napsáním scénáře byl pověřený Myles Murphy, syn slavnějšího Eddieho Murphyho. Myles se dosud živil jako trikař, takže jde o poněkud nečekanou volbu. Postavu Hypno-Hustlera v roce 1978 vytvořili scenárista Bill Mantlo a výtvarník Frank Springer. Občanským jménem je známý jako Antoine Delsoin. Hrál v disco kapele, hypnotizoval publikum a okrádal jej. Jaké má s Hustlerem plány Glover však zatím nevíme.

Titulní foto: Donald Glover v seriálu Zpátky do školy

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 3

Hypno-Hustler: Donald Glover si zahraje ujetého Spider-Manova záporáka | Fandíme filmu Hypno-Hustler: Donald Glover si zahraje ujetého Spider-Manova záporáka | Fandíme filmu Hypno-Hustler: Donald Glover si zahraje ujetého Spider-Manova záporáka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest