Juror #2: Poslední film Clinta Eastwooda doplnila Zoey Deutch

Juror #2: Poslední film Clinta Eastwooda doplnila Zoey Deutch | Fandíme filmu
Open Road Films
Morální drama v soudní síni zakulacuje obsazení.

Ani ocelový Clint Eastwood stáří nezastaví a podle hollywoodské šuškandy by soudní drama Juror #2 (Porotce č. 2) mohlo být jeho úplně posledním režisérským počinem. Snímek pojednává o členu poroty amerického soudu, který si uvědomí, že je sám zapletený do případu, o němž rozhoduje. Do morálně komplexního thrilleru už dříve byli obsazeni Nicholas Hoult a Toni Collette.

K těm se připojuje nově také Zoey Deutch. Kalifornské rodačky si diváci začali všímat po větších rolích ve filmech Nádherné bytosti a především Vampírská akademie. Přišly romance Proč právě on?, Before I Fall nebo To zařídíme. Výrazně se Zoey předvedla také v akční komedii Zombieland: Rána jistoty a dramatickou šanci dostala v Hashtag podvodnice či v seriálu Politik. Spolu s účastí v projektu slovutného Eastwooda by její kariéra mohla znovu poskočit na vyšší level.

Ústřední protagonista thrilleru Jurror #2 během procesu s člověkem obviněným z vraždy pochopí, že oběť ve skutečnosti přejel autem on sám. Pokusí se zachránit obviněného člověka, aniž by při tom uvrhl podezření na sebe samého. V hlavních rolích vystupují Toni Collette, Nicholas Hoult a Zoey Deutch. Režíruje Clint Eastwood, scénář napsal Jonathan Abrams.

Titulní foto je ilustrační, Zoey Deutch ve filmu Before I Fall

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest