Juror #2: Clint Eastwood připravuje svůj zřejmě úplně poslední film

Juror #2: Clint Eastwood připravuje svůj zřejmě úplně poslední film | Fandíme filmu
Warner Bros.
Po sedmdesáti letech v Hollywoodu míří nezničitelný pardál spolu s kriminálním morálním dilematem do filmařského důchodu.

Podle informací magazínu Discussing Film připravuje režisér Clint Eastwood svůj příští a potenciálně poslední celovečerní film nazvaný Juror #2, tedy Porotce č. 2. Snímek má pojednávat o porotci amerického soudu, který si během procesu s podezřelým z vraždy uvědomí, že by za smrt oběti mohl být odpovědný on sám. Má dvě možnosti. Buď se pokusí zmanipulovat porotu tak, aby sám sebe zachránil, anebo odhalí pravdu a tím se udá.

Podle Discussing Film je projekt momentálně vyvíjený jako Clintův úplně poslední film, ačkoliv stále není zcela vyloučeno, že se Eastwood ještě někdy v budoucnosti rozmyslí a ještě něco dalšího natočí. V tuhle chvíli se však údajně tváří, že po Juror #2 odejde do důchodu. Eastwood má určitě režírovat, zatím nepadlo ani slovo o tom, zda by si ve snímku mohl také zahrát. Do hlavní role by Clint údajně rád obsadil jednu z aktuálně nastupujících hvězd.

Projekt má natočit studio Warner Bros., i když s ním měl před časem Eastwood jisté neshody, když v covidových časech nasadilo jeho film Cry Macho současně do kin i na VOD. Zatím není zřejmé, kdy se začne natáčet a je možné, že projekt má ještě nějaké další otazníky, protože žádný z velkých hollywoodských zpravodajů informaci v době psaní článku pořád ještě nepotvrdil.

Eastwood v květnu oslaví 93. narozeniny. Svůj první film (Zahrajte mi „MISTY“) zrežíroval po čtyřicítce, svůj prozatím poslední (Cry Macho) před třemi lety. Za svou plodnou kariéru stihl připravit čtyři desítky filmů, které dohromady posbíraly desítky oscarových nominací a spoustu jich proměnily. Sám Clint získal režijního Oscara za Nesmiřitelné a Million Dollar Baby. Hereckou kariéru měl ještě delší, když před kamerou vystupuje už od začátku 50. let.

Titulní foto je ilustrační, Clint Eastwood ve filmu Cry Macho

Zdroj: Discussing Film

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest