Robots: Ve sci-fi komedii milencům převezmou život jejich dvojníci

Robots: Ve sci-fi komedii milencům převezmou život jejich dvojníci | Fandíme filmu
Neon
Zobrazit další 4 obrázky
Trailer představuje bláznivou romanci od spoluautora Borata, kde se nahrazení sebe sama robotem šeredně vymstí.

O chystané sci-fi komedii Robots jsme poprvé psali v roce 2020 a teď se konečně blíží. A to je dobře, protože zápletka, personál i trailer vypadají dost zajímavě.

Příběh představuje dva jedince, kteří se spolu pokoušejí randit, ale nemají na sebe příliš času. Charles je proutník, Elaine zlatokopka. Oba dva se rozhodnou řešit svoje potíže s nedostatkem času skrze své robotické dvojníky. Jenže ti se do sebe zamilují a společně utečou. Elaine s Charlesem se je rozhodnou pronásledovat.

Trailer je plný drobných legrácek i velkých ujetých momentů. Humor vychází z toho, že si ústřední lidská dvojice vzájemně lže, z jejich sebestředné povahy, z naivního projevu obou robotů i jejich technického uzpůsobení. Když se tohle všechno promíchá, vypadá to na solidní bláznivou zábavu, ale potažmo i provokativní komentář k tomu, jak nám přes uspěchané životy a věčnou snahu optimalizovat čas občas tak trochu utíká život mezi prsty.

Elaine (a její robotickou dvojnici) hraje Shailene Woodley, Charlese (a jeho robotického dvojníka) Jack Whitehall. Snímek společně napsali a natočili Anthony Hines (Ali G, Borat, Bruno) a Casper Christensen (Klaun). Film bude na VOD uvedený 19. května, dole pod trailerem najdete zveřejněné obrázky.

Podklady a foto: Neon

Galerie: 5

Robots: Ve sci-fi komedii milencům převezmou život jejich dvojníci | Fandíme filmu Robots: Ve sci-fi komedii milencům převezmou život jejich dvojníci | Fandíme filmu Robots: Ve sci-fi komedii milencům převezmou život jejich dvojníci | Fandíme filmu Robots: Ve sci-fi komedii milencům převezmou život jejich dvojníci | Fandíme filmu Robots: Ve sci-fi komedii milencům převezmou život jejich dvojníci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest