Project Artemis: Channing Tatum poletí na Měsíc

Project Artemis: Channing Tatum poletí na Měsíc | Fandíme filmu
Sony Pictures
Nákladný projekt o misi Apollo vyměnil část osobností a pokračuje v přípravách.

Už loni jsme vás informovali o přípravách Projectu Artemis, snímku s vesmírnou tematikou, o němž jsme nevěděli mnoho podrobností, krom toho, že se kolem něj motají výrazné hollywoodské osobnosti. Od té doby se toho dost změnilo. Jednak víme víc, ale také se vystřídaly konkrétní osobnosti.

Hlavní mužskou roli původně dostal Chris Evans, ten však musel kvůli jiným závazkům projekt opustit. Nahradí jej Channing Tatum, publiku dobře známý z G.I. Joe, Bez kalhot nebo 21 Jump Street. A změnil se také režisér. Původní měl snímek natočit Jason Bateman, známý především jako spoluautor seriálu Ozark. Ten však projekt opustil pro tvůrčí neshody. Střídá jej Greg Berlanti. Toho zřejmě mají diváci primárně zafixovaného jako autora komiksových seriálu stanice CW (Arrow, The Flash a spol.), avšak něco málo má už za sebou jako režisér – natočil například romanci Já, Simon.

I Project Artemis by měl mít silný romantický element. Má jít o zamilovanou komedii zasazenou do prostředí vesmírných závodů v 60. letech minulého století. Konkrétně by se události měly odehrávat v roce 1968, během startu Apolla 11 k Měsíci. Dle zákulisní šuškandy možná bude ve filmu zpracováno také fingované přistání na Měsíci, o němž léta spekulují konspirátoři.

Stálicí projektu nadále zůstává Scarlett Johansson v hlavní ženské roli. Herečka snímek také produkuje. Scénář napsala Rose Gilroy. Apple za celý balíček zaplatil více než 100 milionů dolarů.

Foto je ilustrační, Channing Tatum ve 22 Jump Street

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest