Přání: Disney uvádí trailer pro svůj nový pohádkový muzikál

Přání: Disney uvádí trailer pro svůj nový pohádkový muzikál | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 8 obrázků
Animák míchá historickou a moderní animaci, Chris Pine si užívá roli záporáka.

Nedávno Pixar předvedl fešný trailer pro svou novinku Mezi živly a teď se přidal také bratříček Disney a odhalil svoje Přání (Wish). Nejprve byla ukázka uvedena v rámci CinamaConu v Las Vegas, pak se dočkalo i internetové širší publikum.

Trailer představuje na první pohled vlastně poměrně klasickou pohádku, kde se nevinná dívka s čistým srdcem postaví sobeckému králi. Pomůže jí při tom „hvězda přání“ a mluvící kůzle v pyžamu. Nechybějí typicky muzikálové písničky a takový ten nostalgický „Disney feel“. Co v dnešní době vlastně docela překvapí, je vizuální zpracování. V kinech stále převažují animáky modelované plně trojrozměrně, avšak od úspěchu Spider-Mana: Paralelních světů se čím dál častěji objevují různé hrátky s 2D a různými výtvarnými styly. Třeba chystané Želvy Ninja se stylem animace odkazují ke komiksům, Přání „vodovkovým“ ztvárněním připomíná zase klasické Disneyho pohádky z dob, kdy se ještě animáky dělaly ručně.

Přání se odehrává v kouzelné zemi Rosas, na Iberijském poloostrově. Království, v němž žije i naše hrdinka Asha, je známé jako země přání. Lidé se scházejí z široka daleka, aby předali svá přání zdejšímu kouzelnému králi Velkolepému, který slibuje, že jim jejich nejtajnější sny splní. Avšak je pouze na něm, která přání se splní a kdy to bude. Asha je chytré, idealistické děvče, které má přání tak silné, že jej vyslyší nebeská mocnost: Malý uzlík nezměrné energie, který se jmenuje Hvězda. Hvězda, Asha a její mluvící kozlík Valentino se společně postaví králi Velkolepému, aby zachránili místní lid a prokázali, že když se síla ducha jediného statečného člověka spojí s magií hvězd, mohou se stát neuvěřitelné věci.

Ashu ztvárnila Ariana DeBose, krále Velkolepého Chris Pine, kozlíka Alan Tudyk. Film natočili Chris Buck (Ledové království 1+2) a Fawn Veerasunthorn (spoluautor Zootopie, Rayy a draka, Raubíře Ralfa 2). Scénář spolu s Buckem napsala Jennifer Lee (Raubíř Ralf, Ledové království 1+2). Dole pod trailerem najdete obrázky, do českých kin bude novinka uvedena 23. listopadu.

Podklady a foto: Disney

Galerie: 9

Přání: Disney uvádí trailer pro svůj nový pohádkový muzikál | Fandíme filmu Přání: Disney uvádí trailer pro svůj nový pohádkový muzikál | Fandíme filmu Přání: Disney uvádí trailer pro svůj nový pohádkový muzikál | Fandíme filmu Přání: Disney uvádí trailer pro svůj nový pohádkový muzikál | Fandíme filmu Přání: Disney uvádí trailer pro svůj nový pohádkový muzikál | Fandíme filmu Přání: Disney uvádí trailer pro svůj nový pohádkový muzikál | Fandíme filmu Přání: Disney uvádí trailer pro svůj nový pohádkový muzikál | Fandíme filmu Přání: Disney uvádí trailer pro svůj nový pohádkový muzikál | Fandíme filmu Přání: Disney uvádí trailer pro svůj nový pohádkový muzikál | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest