Želvy Ninja: Mutantní chaos: První trailer ukázal krásnou animaci

Želvy Ninja: Mutantní chaos: První trailer ukázal krásnou animaci | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 11 obrázků
Teenage Mutant Ninja Turtles podtrhnou slovo „teenage“. Tohle bude příběh o dorostencích.

Hrané Ževy Ninja z produkce Michaela Baye měly pocit, že musí ústřední čtveřici hrdinů udělat co „nejrealističtější“. Neslavné recenze ukázaly, že to zřejmě nebude to, co by od zelených pizzožroutů s nunčaky obecenstvo chtělo. Teď je tu první trailer pro Želvy Ninja: Mutantní chaos (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem), který jde úplně opačným směrem. A je to zatraceně dobře!

I v animovaných filmech se můžete pokoušet o maximální realismus. Když už ne při designování postav, tak při práci s materiály, fyzikou apod. Během posledních desetiletí podstatná část Hollywoodu závodila v realistické olympiádě, kde se konkurenti pokoušeli dohonit nedostižný Pixar. Spolu se Spider-Manem: Paralelními světy se naštěstí ukázalo, že animáky určené pro to nejširší publikum klidně mohou výtvarně experimentovat (nebo se spíš prostě vracet pro inspiraci do dvojrozměrných časů) a divácká masa to vstřebá stejně dobře, jako animační nadšenci.

Želvy Ninja v trendu pokračují a čerstvě zveřejněný první trailer vypadá po všech směrech výborně. V obraze jako bychom viděli jednotlivé tahy štětcem. Nedokonalosti perfektně pasují k příběhu o dospívajících teenagerech. Zveličování a přehánění ve vizuálu jdou velice dobře dohromady s tím, že sledujeme antropomorfní želví mutanty bez kaťat. Tady je prostě jedině dobře, když tvůrci o krok poodstoupí, namísto toho, aby se fantasmagorické látce snažili vnutit realismus.

Už během pár vteřin se upoutávce daří zelenou čtyřku představit jako sympatické protagonisty, s nimiž člověk rád dvě hodiny v kině stráví. A to je vždycky základ. I kdyby příběh haproval, sympatičtí hrdinové to dovedou vynahradit. Naopak to funguje daleko méně. Zkrátka se nám tu rýsuje jeden z nejzajímavějších komerčních velkofilmů léta!

Dole v galerii najdete nejnovější obrázky

Ve filmu Želvy Ninja: Mutantní chaos se s želváky se potkáváme v momentě, kdy už řadu let potají žili v kanálech a chránili obyvatele New Yorku před zločinem. Teď by ale rádi získali lidi hrdinskými činy na svoji stranu a byli Newyorčany vnímáni jako normální teenageři. Společně s novou kamarádkou April O’Neil bojují proti zločinnému syndikátu, ale situace jim přeroste přes hlavu ve chvíli, kdy je na ně vypuštěna celá armáda mutantů.

V hlavních rolích: Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Hannibal Buress, Rose Byrne, Nicolas Cantu, John Cena, Jackie Chan, Ice Cube, Natasia Demetriou, Ayo Edebiri, Giancarlo Esposito, Post Malone, Brady Noon, with Seth Rogen, Paul Rudd a Maya Rudolph. Režie: Jeff Rowe a Kyler Spears. Producenty jsou Seth Rogen a Evan Goldberg. Datum české premiéry je stanoveno na 3. srpna.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 12

Želvy Ninja: Mutantní chaos: První trailer ukázal krásnou animaci | Fandíme filmu Želvy Ninja: Mutantní chaos: První trailer ukázal krásnou animaci | Fandíme filmu Želvy Ninja: Mutantní chaos: První trailer ukázal krásnou animaci | Fandíme filmu Želvy Ninja: Mutantní chaos: První trailer ukázal krásnou animaci | Fandíme filmu Želvy Ninja: Mutantní chaos: První trailer ukázal krásnou animaci | Fandíme filmu Želvy Ninja: Mutantní chaos: První trailer ukázal krásnou animaci | Fandíme filmu Želvy Ninja: Mutantní chaos: První trailer ukázal krásnou animaci | Fandíme filmu Želvy Ninja: Mutantní chaos: První trailer ukázal krásnou animaci | Fandíme filmu Želvy Ninja: Mutantní chaos: První trailer ukázal krásnou animaci | Fandíme filmu Želvy Ninja: Mutantní chaos: První trailer ukázal krásnou animaci | Fandíme filmu Želvy Ninja: Mutantní chaos: První trailer ukázal krásnou animaci | Fandíme filmu Želvy Ninja: Mutantní chaos: První trailer ukázal krásnou animaci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest