Ursa Major: Jessica Biel míří do vesmíru bojovat o holý život

Ursa Major: Jessica Biel míří do vesmíru bojovat o holý život | Fandíme filmu
Facebook Watch
Chystaná akční sci-fi změnila obsazení a může vesel zamířit mezi vesmírné lovce a nebezpečné povětrnostní podmínky.

Když jsme psali o chystaném snímku Ursa Major v loňském roce, měla hlavní dospělou roli ztvárnit Mary Elizabeth Winstead. Delší dobu se nic nedělo, ale teď je tu aktualita: Winstead se musela projektu zříci, kvůli jiným pracovním povinnostem, které s Ursa Major kolidovaly. Namísto ní byla najata více než slušná náhrada.

Hlavní dospělou roli ztvární Jessica Biel, divákům známá z Bladea: Trinity, Total Recall, Hříšnice nebo naposledy seriálu Candy: Smrt v Texasu, kde si zahrála skutečnou vražedkyni.

Hrdinkami snímku jsou Charlie a Natalie, matka s dcerou, které bojují o přežití na planetě podobné Zemi. Musejí se schovávat před nenechavými lovci a ještě jim navíc hrozí nebezpečí blížící se bouře. Jak ale Natalie míří do puberty, začíná zpochybňovat rozhodnutí svojí matky, její vysvětlení toho, kým vlastně jsou, jak se na planetu dostaly a co musejí dělat proto, aby zůstaly naživu.

Biel hraje matku, dceru ztvárnila Xochitl Gomez (Doctor Strange 2). Snímek režírují Jonathan a Josh Bakerovi, kteří za sebou mají celovečerák Kin: Smrtící zbraň. Původní scénář napsali Patrick Sommerville, podepsaný pod seriály Stanice 11 či Maniak. Spolu s ním scénář pro Ursa Major napsaly nepříliš zkušené Colleen O’Brien a Katie French. Natáčení snímku začne letos na podzim.

Foto je ilustrační: Jessica Biel v seriálu Limetown

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest