Alien: Romulus – Nový Vetřelec obsadil jednu z hlavních rolí

Alien: Romulus – Nový Vetřelec obsadil jednu z hlavních rolí | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 2 obrázky
Po troškách se nám začíná poodhalovat, co na některé postavy ve snímku čeká.

Někdy touto dobou mělo začít natáčení nového Vetřelce, zatím známého jako Alien: Romulus. Nikdo ze známých členů štábu zatím na sociálních sítích neodhalil nic bližšího, až teď Isabela Merced na Instagramu prozradila, že už je v Budapešti, kde si štáb najal ateliér. Obsazení Isabely odhalil server Deadline a herečka to záhy potvrdila. Zatím nevíme, jakou roli hraje. Merced je známá z filmů Transformers: Poslední rytíř, Sicario 2: Soldado či Dora a ztracené město. Už brzy ji uvidíme také v komiksovce Madame Web.

Toliko potvrzené zprávy. Pokud jde o šuškandu, tak insider Daniel Richtman před časem tvrdil, že by se ve snímku mohla objevit Phoebe Waller-Bridge (Potvora, Indiana Jones a nástroj osudu) jako androidka Rook. Od té doby to nebylo potvrzeno ani vyvráceno. A před časem unikla online videa z castingu, která odhalila, že již dříve obsazená Cailee Spaeny zřejmě ve filmu hraje ústřední postavu jménem Rain. Spolu s Rain se nám představí také android Andy, kterého Rain označuje jako svého „bratra“. Další postavou je Bjorn. Ten objeví opuštěnou loď společnosti Weyland-Yutani, což je dobře známá korporace, která má prsty ve velké části zásadních událostí dosavadních vetřeleckých filmů. Bjorn se snaží z nějakého důvodu do lodi dostat, a tak požádá Rain o pomoc – Andy byl vyrobený Weyland-Yutani, díky čemuž by měl být schopný se dostat dovnitř. Vypadá to, že Bjorn nemá k androidům velkou důvěru a jedna z castingových scén odhaluje, že ve snímku nebudou chybět staří známí facehuggeři – tedy pavoukovití tvorové, co se přisávají obětem na ústa, aby dovnitř nakladli vetřelčí vajíčko.

Snímek by měl být v zásadě nezávislý na dosavadních Vetřelcích a má nabídnout relativně přímočarý příběh, kdy loď s posádkou havaruje na mimozemské planetě. Rozpočet má údajně činit 75 milionů dolarů a snad by měl být snímek určený přímo pro stream, podobně jako to bylo u Predátora: Kořist. Film by mohl mít premiéru v roce 2024 a má „restartovat značku“. Režíruje Fede Alvarez, původní režisér Ridley Scott patří mezi producenty. Do hlavních rolí zatím byly obsazeny Cailee Spaeny a Isabela Merced.

Titulní foto je ilustrační, starší Vetřelec

Zdroje: Deadline, Isabela Merced, Daniel Richtman, AVP Galaxy

Galerie: 3

Alien: Romulus – Nový Vetřelec obsadil jednu z hlavních rolí | Fandíme filmu Alien: Romulus – Nový Vetřelec obsadil jednu z hlavních rolí | Fandíme filmu Alien: Romulus – Nový Vetřelec obsadil jednu z hlavních rolí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest