Ursa Major: Na cizí planetě prchají matka s dcerou před lovci

Ursa Major: Na cizí planetě prchají matka s dcerou před lovci | Fandíme filmu
Netflix
Mary Elizabeth Winstead a Xochitl Gomez bojují ve vesmíru o holý život.

Napínavá honička ve vesmíru? To si fanoušci příběhů o přežití a sci-fi jistě dají líbit. Právě takový zážitek slibuje nabídnout chystaná novinka Ursa Major. Název filmu může odkazovat k souhvězdí velké medvědice, potenciálně k tomu, že se o matkách ve vztahu k dětem občas říká, že jsou to takové medvědice ochranitelky. V tomhle případě toho ochraňování bude na pořadu dne docela dost.

Hrdinkami snímku jsou Charlie a Natalie, matka s dcerou, které bojují o přežití na planetě podobné Zemi. Musejí se schovávat před nenechavými lovci a ještě jim navíc hrozí nebezpečí blížící se bouře. Jak ale Natalie míří do puberty, začíná zpochybňovat rozhodnutí svojí matky, její vysvětlení toho, kým vlastně jsou, jak se na planetu dostaly a co musejí dělat proto, aby zůstaly naživu.

Matku ztvární Mary Elizabeth Winstead známá ze Scotta Pilgrima, Ulice Cloverfield 10 nebo Birds of Prey. Dceru hraje Xochitl Gomez, jež na sebe aktuálně upozornila v Doctoru Strangeovi 2. Snímek zrežírují Jonathan a Josh Bakerovi, kteří za sebou mají celovečerák Kin: Smrtící zbraň. Původní scénář napsali Patrick Sommerville, podepsaný pod seriály Stanice 11 či Maniak. Spolu s ním scénář pro Ursa Major napsaly nepříliš zkušené Colleen O’Brien a Katie French.

 

Titulní foto je ilustrační – Mary Elizabeth Winstead ve filmu Kate

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest