Swamp Thing: Režisér potvrdil, že film připravuje

Swamp Thing: Režisér potvrdil, že film připravuje | Fandíme filmu
DC Universe
Zobrazit další 3 obrázky
Komiksovka soupeří o přednostní zpracování s novými Star Wars.

Režisér James Mangold měl na Star Wars Celebration v Londýně v pátek velký den. Představil nový trailer pro Indianu Jonese 5. Oznámil, že natáčí nový Star Wars film. A když už byl tak pěkně rozjetý, rovnou také potvrdil, že skutečně natočí komiksovku Swamp Thing.

Celovečerní film s „Bažináčem“ byl ohlášený na přelomu ledna a února, spolu s devítkou dalších projektů, které tehdy odhalilo nové vedení DC Studios. Záhy na to se objevily náznaky, že by film mohl natočit právě Mangold a tvrdily to i velké hollywoodské zpravodaje. Oficiální potvrzení jsme však dostali teprve teď.

Mangold v rozhovoru pro Collider řekl, že píše najednou Swamp Thing a svůj Star Wars film. Prý se uvidí, který snímek bude nakonec připravený k natáčení jako první. V minulosti to vypadalo, že bychom se Swamp Thing mohli dočkat v roce 2027, což je ale shodou okolností také rok, kdy Lucasfilm plánuje zveřejnit jedny ze svých chystaných Star Wars. Je tedy docela dobře možné, že Swam Thing a Mangoldovy Hvězdné války uvidíme v letech 2027 a 2029, v tom či onom pořadí. Dřív to téměř jistě nebude, protože momentálně má James plné ruce práce s dokončováním Indiany Jonese 5 a přípravami životopisu Boba Dylana.

Šéf DC Studios James Gunn Mangoldovo vyjádření okomentoval na Twitteru: Režiséra považuje za extrémně talentovaného, a tak když spolu s Peterem Safranem začali plánovat budoucnost DC Universe, byl Mangold jedním z prvních lidí, se kterými se sešli, aby spolu probrali Bažináče, jehož je dlouhodobým fanouškem. Máme se snad na co těšit.

Swamp Thing bude výrazně hororový, ale mohou v něm vystupovat i „nehororové“ postavy. Snímek má divákům ukázat Bažináčův „temný původ“. V komiksech je Swamp Thing původně botanik, který se po nešťastné nehodě v močále mění v humanoidní monstrum obdařené mocí ovládat okolní rostliny. Stává se ochráncem lidí a rostlin. Postava se dočkala už několika nepříliš výrazných zfilmování, naposledy tu byl seriál z roku 2019.

Titulní foto je ilustrační, seriál Bažináč z roku 2019

Zdroje: Collider, James Gunn

Galerie: 4

Swamp Thing: Režisér potvrdil, že film připravuje | Fandíme filmu Swamp Thing: Režisér potvrdil, že film připravuje | Fandíme filmu Swamp Thing: Režisér potvrdil, že film připravuje | Fandíme filmu Swamp Thing: Režisér potvrdil, že film připravuje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest