Želvy Ninja: Chystá se řada nových filmů s želvími záporáky

Želvy Ninja: Chystá se řada nových filmů s želvími záporáky | Fandíme filmu
Paramount
Zobrazit další 2 obrázky
Nový želví snímek se pochlubil výtvarnými návrhy.

Už hezkých pár měsíců víme o přípravě nového animovaného celovečerního filmu o Želvách Ninja. Novou verzi jako producenti přinášejí Seth Rogen a Evan Goldberg, kteří slibují novátorský přístup a velký důraz na to, že jednotlivé Želvy jsou teenageři. Sníme režíruje Jeff Rowe (Rodina na baterky) a do českých kin má dorazit 3. srpna 2023.

Studio Paramount teď oznámilo, že tím to zdaleka nekončí. Na film navážou spin-offy určené exkluzivně pro online platformu Paramount+. Ty budou pojednávat o želvích záporácích. Bližší podrobnosti nemáme, ale dovedu si představit, že se chystaná série filmů zaměří na nejrůznější želví antihrdiny, jako to v tuhle chvíli dělá například studio Sony s protivníky Spider-Mana.

Pozornosti by se tak kupříkladu mohlo dostat Caseymu Jonesovi. V komiksech jde o lidského samozvaného mstitele, který nosí přes obličej staromódní brankářskou masku (zhruba jako Jason v hororové sérii Pátek třináctého) a oponenty likviduje s pomocí hokejky, baseballové pálky či golfové hole. V posledním hraném celovečerním filmu postavu ztvárnil Stephen Amell.

Dále jsou tu například Punk Frogs – zmutované žáby, které Trhač vycvičil proti Želvám. Nakonec prohlédly a pochopily, že jim Trhač lže, ale jména jako Atilla, Čingischán, Napoleon a Raspustin už jim zůstala. Nejrůznějších mutantů, které želváci při svých dobrodružstvích potkali, je ale celá řada. Například rejnok Ray, nebo Baxter Stockman, Trhačův „technik“, který se proměnil v lidskou mouchu. Bláznivých postav je zkrátka ve světě TMNT spousta a filmaři mají z čeho vybírat.

Dole v galerii můžete vidět nově zveřejněné výtvarné návrhy pro Roweův chystaný želví film.

Želvy Ninja vznikly na začátku 80. let. Tehdy je Kevin Eastman a Peter Laird vymysleli jako parodii na drsné komiksy tehdejší doby, jako byl třeba Daredevil. Počáteční komiksy byly také celkem drsné a temné. Teprve později začaly vznikat komiksy vhodné i pro mladší čtenáře, nejrůznější hračky, animované seriály a celovečerní filmy. Na počátku 90. let vznikly hrané snímky s herci v kostýmech v rolích želváků. V roce 2007 dorazil celovečerní animák nazvaný jednoduše TMNT (Teenage Mutant Ninja Turtles) a potom jsme mohli vidět dva hrané filmy z produkce Michaela Baye, kde hrdiny vytvořily počítačové triky.

Foto: Paramount

Zdroj: Paramount

Galerie: 3

Želvy Ninja: Chystá se řada nových filmů s želvími záporáky | Fandíme filmu Želvy Ninja: Chystá se řada nových filmů s želvími záporáky | Fandíme filmu Želvy Ninja: Chystá se řada nových filmů s želvími záporáky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest