Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles: Dvě různé komiksové značky v jednom filmu

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles: Dvě různé komiksové značky v jednom filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Trhač se pokusí ovládnout Gotham, avšak Želvy Ninja a Batman jsou mu na stopě. Podívejte se na trailer bláznivého cross-overu, který provázejí pozitivní recenze.

V novém animáku Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles se Batman, Robin a Batgirl spojili s Želvami Ninja. Společně hrdinové dvou různých komiksových světů čelí v Gothamu armádě pod vedením Trhače, který si na pomoc přizval pro změnu batmanovské padouchy - Ligu Assassinů s Jokerem. Trhač se snaží Gotham přeměnit v zemi mutantů a hrdinové se mu v tom pokusí zabránit.

Příběh snímku je inspirován šestidílnou komiksovou minisérií, kterou vytvořili autoři James Tynion IV a Freddie Williams II. Na režisérské křeslo byl dosazen Jake Castorena (The Death of Superman, Scooby-Doo and Batman), který by mohl po dvou hodně podařených dílech opět příjemně potěšit. Co se týče hlasového obsazení jednotlivých postav, tak Batmana společně s Jokerem namluvil americký herec Troy Barker. U čtveřice želv budeme moci slyšet Darrena Crisse jako Raphaela, Kylea Mooneye jako Michelangela, postavu Donatella si vzal do parády Baron Vaughn a postavu Leonarda Eric Bauza. Uvidíme však i slušnou várku vedlejších postav, mezi kterými nechybí ani Harley Quinn namluvená Tarou Strong a nebo třeba Robin s hlasem Bena Girouxe.

Snímek vyrobilo studio Warner Bros. Animation ve spolupráci s Nickelodonem a DC Entertainment. Trailer ukazuje zajímavý vizuál, humor zde také nechybí a je právem na místě - jsou to prostě Želvy, jak je známe. Premiéru si film odbyl o víkendu na WonderConu, odkud si odnesl pozitivní ohlasy. Od 14. května začne distribuce animáku na discích a VOD.

Galerie: 4

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles: Dvě různé komiksové značky v jednom filmu | Fandíme filmu Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles: Dvě různé komiksové značky v jednom filmu | Fandíme filmu Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles: Dvě různé komiksové značky v jednom filmu | Fandíme filmu Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles: Dvě různé komiksové značky v jednom filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest