Batman vs. Superman nebo Superman vs. Batman

Batman vs. Superman nebo Superman vs. Batman | Fandíme filmu
Jak se bude jmenovat příští komiksový film od DC?

Když se před několika týdny nechal Henry Cavill (aktuální představitel Supermana) slyšet, že by si klidně zahrál ve filmu Superman vs. Batman, mysleli jsme si, že je to jen taková ta typická snaha předvést před fanoušky své znalosti komiksů. A ejhle, o nějaký čas později se právě takový film oficiálně chystá. Že by to Henry věděl už tenkrát? A jak se film bude jmenovat? Krátce se spekulovalo o World’s Finest (něco jako "Ti nejlepší na světě" nebo „Šampióni zeměkoule“), jak je duo nazýváno v jedné dlouho vycházející komiksové sérii, avšak vypadá to, že se Warner domnívá, že by mimo komiksové fanoušky název nikdo nechápal.

Teď se scenárista Goyer nechal slyšet, že se film bude jmenovat buď Batman vs. Supeman nebo Superman vs. Batman a vzhledem k tomu, jaké internetové stránky si Warner zaregistroval, to vypadá spíš na první variantu. Goyer dále diváky ujistil, že se Superman rozhodně bude muset vypořádat s kontroverzním činem ze závěru Man of Steel (pokud jste film neviděli, tak pouze podotýkám, že Superman v závěru udělá něco, co by člověk od největšího dobráka nečekal). Superman teprve čerstvě oblékl kostým, ještě nedorostl do svého plného potenciálu. Navíc nemáme zapomínat na to, že tenhle Superman je zkrátka jiný, je to první odlišné pojetí od dob Donnerových filmů, na které zkrátka jednoduše nejsou zvyklí.

Na závěr pro vás máme několik perliček. Jonathan Nolan sice spolupracoval na scénářích k Temnému rytíři a k Temný rytíř povstal (a možná právě proto jsou tyhle dva DC filmy tak dobré), ale i když se v příštím filmu Batman opět objeví, Jonathan se na něm podílet nebude. Dále se objevil první „kandidát“ na dosud neobsazenou roli Netopýřího muže. Liam McIntyre ze Spartaca na svém Twitteru zažertoval, že by tu fušku bral. A na úplný závěr pro vás máme dole v galerii v lepší kvalitě dvoj-logo, které fanoušci mohli vidět na velkém plátně na Comic-Conu, když Zack Snyder chystaný film oznamoval. Nahoře na titulce pak můžete vidět červenou barvou vyznačený tvar Batmanova symbolu, který nějaký imaginativní fanoušek spatřil v Supermanově rodinném erbu.

Zdroje: Nerd Reactor, CBM I, CBM II, Zap2it, Comicbook

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest