Superman vs. Batman - Henry Cavill do toho jde

Superman vs. Batman - Henry Cavill do toho jde | Fandíme filmu
Představitel Muže z oceli by se rád utkal s Temným rytířem.

Že si WarnerJustice League příliš neví rady, tušíme už delší dobu. Postav je hodně, řadu z nich velká část veřejnosti vůbec nezná, a když už o nich existují nějaké dřívější filmy, nejsou spolu příliš kompatibilní. Ukázat tak divákům naráz celou Ligu, by mohlo být příliš velké sousto. Nebylo by tedy jednodušší začít něčím menším? Zdaleka nejpopulárnější z celého DC Universe jsou Superman a Batman a podle některých by nebylo marné šoupnout do společného filmu právě tuhle dvojici. A myslí si to i Henry Cavill, Supermanův aktuální představitel.

Ten v rozhovoru pro SFX uvedl, že by bylo opravdu zajímavé vykreslit na plátně konflikt stárnoucího Batmana se Supermanem. Oba dva jsou podle Cavilla opačnými stranami jedné mince a jejich přístup k řešení problémů je diametrálně odlišný. Příběh by se zaobíral tím, proč jsou ti dva ve sporu a jakým způsobem vůbec mohou polobůh se staříkem v masce soupeřit.  

Mějte však na paměti, že se jedná pouze o Cavillovu zvědavost, žádné oficiální plány. Podle herce je teď ve Warneru diskutována celá škála nejrůznějších nápadů. Připomínáme, že jsme se snímku Superman Vs. Batman málem dočkali už v roce 2004 a podrobnosti o něm se dočtete v našem starším článku o nerealizovných batmanovských projektech.

Zdroj: SFX

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest