Saw X: Desátý díl vražedné série je hotový, vrací se další starý známý

Saw X: Desátý díl vražedné série je hotový, vrací se další starý známý | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Jigsaw dává dohromady celou starou partu.

Série Saw má za sebou už devět dílů a ten desátý, prozatím označovaný zkrátka jako Saw X, už je také dokončený. Před pár dny to oznámil režisér Kevin Greutert na sociálních sítích. Sdílel fotku ze závěrečného večírku pro štáb a přidal poděkování pro všechny kolegy. Mezi jmenovanými nechyběli ani herci Tobin Bell a Shawnee Smith, kteří se vracejí jako John Kramer a Amanda Young.

Nicméně pozor, to pořád není všechno! Podle insidera ViewerAnon se vrací také Costas Mandylor jako Mark Hoffman. Ten stejně jako John a Amanda během předchozích dílů zemřel. Připomeňme však, že dle dostupných informací se má děj nového filmu odehrávat mezi událostmi Saw a Saw II, tedy v době, kdy všichni tři byli naživu.

S tím také koresponduje Greutertovo vyjádření, že se desítka „vrací ke kořenům“. Režisér ještě doplnil, že se v chystaném snímku bude „prskat krev“, a že ještě není definitivně dané, že novinka bude uvedená jako Saw X nebo pod nějakým jiný názvem.

Snímek bude v českých kinech uvedený 26. října 2023, režíruje Kevin Greutert. Jako John Kramer se vrací Tobin Bell, jako Amanda Shawnee Smith, jako Hoffman Costas Mandylor. Dále hrají Synnøve Macody Lund, Steven Brand, Michael Beach, Renata Vaca, Paulette Hernandez, Joshua Okamoto a Octavio Hinojosa.

Foto je ilustrační, Tobin Bell v sérii Saw

Zdroje: Kevin Greutert, Viewer Anon

Galerie: 2

Saw X: Desátý díl vražedné série je hotový, vrací se další starý známý | Fandíme filmu Saw X: Desátý díl vražedné série je hotový, vrací se další starý známý | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest