The Flash: První plakát signalizuje blížící se trailer

The Flash: První plakát signalizuje blížící se trailer | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Superbowlový víkend se rozehřívá, Batman a Flash hlásí nástup.

The Flash bude jednou z největších komiksových událostí letošního roku. Snímek do značné míry uzavře dveře za dosavadním světem DC a naopak vydláždí cestu k tomu novému. Ten před časem fanouškům blíže představili noví šéfové Peter Safran a James Gunn. S četnými odklady premiéry se na začátek propagační kampaně dlouho čekalo, ale teď je definitivně tady.

Zveřejněný byl vůbec první plakát, který si můžete prohlédnout dole v galerii. Plakát signalizuje, že se Barryho (Ezra Miller) příběh odehraje ve stínu starého známého Batmana v podání Michaela Keatona. Internetoví insideři dopředu proklamovali, že spolu s plakátem bude zveřejněný také první teaser, to se však nestalo. Warner Bros. si zjevně velké odhalení šetří až na nedělní Super Bowl, kde si společnost poprvé po letech v rámci nejsledovanějšího amerického televizního přenosu zaplatila extrémně drahý reklamní čas . U nás ve střední Evropě bude trailer dostupný v pondělí v brzkých ranních hodinách.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 23. června 2023.

Podklady a foto: Warner Bros.

The Flash

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama
Info o filmu

Galerie: 3

The Flash: První plakát signalizuje blížící se trailer | Fandíme filmu The Flash: První plakát signalizuje blížící se trailer | Fandíme filmu The Flash: První plakát signalizuje blížící se trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest