Locked: Petr Jákl dohlíží na thriller se sirem Anthonym Hopkinsem

Locked: Petr Jákl dohlíží na thriller se sirem Anthonym Hopkinsem | Fandíme filmu
Mediapro
Zobrazit další 2 obrázky
Glen Powell z nového Top Gunu je jako zloděj uvězněný v cizím autě a začíná mu peklo.

Před čtyřmi lety si získal slušný mezinárodní ohlas argentinský snímek 4x4, který oslovil diváky jednoduchou premisou: Zloděj se vloupe do drahého auta, z něhož se mu záhy nedaří žádným způsobme dostat. Začíná boj o holé přežití, který se ještě zkomplikuje, když ke zloději na dálku začne promlouvat tajuplný majitel.

Jak už to bývá, Američané chystají remake. Málokdy se v podobných případech stane, že by nová verze předčila originál, nicméně tady za pozornost stojí alespoň personál. Uvězněného zloděje ztvární Glen Powell, jehož nejvíc diváků bude znát jako Hangmana z Top Gunu: Mavericka, ale k vidění byl také ve Skrytých číslech, To zařídíme nebo Expendables 3. Roli „muže na telefonu“ neztvární nikdo menší než sir Anthony Hopkins, alias Hannibal Lecter. Mezi producenty figuruje legendární Sam Raimi (Spider-Man, Evil Dead), ale také Petr Jákl, který se krom režírování věnuje také produkci mezinárodních filmů (Nejvyšší pocta, Bestsellery, Savage Salvation).

Oficiální synopse říká, že je Locked - Zamčený (jak se remake bude jmenovat) thriller s důrazem na postavy, ve kterém se zloděj vloupá do luxusního SUV. Vevnitř zjišťuje, že padl do komplexní smrtící pasti nastražené tajemným člověkem v pozadí. Raimi vysvětluje, že ústřední protagonista je víc než jen zloděj a s postupem vyprávění se budeme dozvídat víc o něm a jeho milované ženě a dceři. Uzamčení v autě mu dá dost času na to, aby mohl přemýšlet o tom, jak jim ublížil. Podle tajuplného hlasu (Hopkins) v telefonu se jeho čas chýlí ke konci, takže je na introspekci nejvyšší čas.

Raimi také dodává, že krom emocí nás čeká především akční napětí a neutuchající vzrušení. Jak by to zhruba mohlo vypadat se můžete přesvědčit níže, kde je k přehrání trailer pro původní snímek 4x4. Režíruje David Yarovesky (Syn temnoty, Strašidelné příběhy na dobrou noc) a scénář pro remake napsal Michael Arlen Ross (Turistas, Pád). Zatím nevíme, kdy bude snímek k vidění.

Titulní foto je ilustrační, původní snímek 4x4

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Locked: Petr Jákl dohlíží na thriller se sirem Anthonym Hopkinsem | Fandíme filmu Locked: Petr Jákl dohlíží na thriller se sirem Anthonym Hopkinsem | Fandíme filmu Locked: Petr Jákl dohlíží na thriller se sirem Anthonym Hopkinsem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest