Daredevil: Born Again – Slepý superhrdina dostal novou posilu

Daredevil: Born Again – Slepý superhrdina dostal novou posilu | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Dočkáme se krom nové herečky také návratu staré známé?

Víme, že natáčení extrémně dlouhé série (18 epizod) Daredevil: Born Again zabere většinu letošního roku. Magazín Midgar Times tvrdí že se bude točit od konce února do půlky prosince. Nepřekvapí tak, že obsazení se dál rozšiřuje. Hlavními hvězdami jsou od prvotního oznámení série Charlie Cox jako Daredevil a Vincent D’Onofrio jako Kingpin. Od té doby se přidala řada dalších herců ve vedlejších rolích. Nejnověji ansámbl doplňuje Nikki M. James (Dobrá manželka, Dobrý boj). V tuto chvíli není známo, jakou postavu hraje.

Pro fanoušky bývá nejzajímavější, pokud se vrátí nějaká známá tvář. Během 18 epizod samozřejmě bude prostoro pro potenciální navrátilce dostatek, ale kdo by se mohl zastavit? Už loni se začaly objevovat zvěsti, že by se opět mohla ukázat Krysten Ritten jako Jessica Jones. Krysten byla spojována se sérií Echo i Daredevil: Born Again. Zatím ale její návrat potvrzený stále nebyl, jen se šíří internetové drby. Nejnověji je nerozvířili insideři, ale samotná Krysten Ritter, když sdílela na Instagramu fotku z posilovny. Do té vyrazila v tričku Daredevil. Snaží se nám něco naznačit? Uvidíme.

Série Daredevil: Born Again bude mít 18 epizod. Inspirací je stejnojmenná série od Franka Millera. V hlavních rolích se vracejí Charlie Cox jako Daredevil a Vincent D'Onofrio jako Kingpin. Nově byli obsazení Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Nikki M. James a Sandrine Holt. Hlavními scenáristy jsou Matt Corman a Chris Ord. Série nemá přímo navazovat na tři série seriálu Daredevil, které vznikly pro Netflix. Streamovací služba Disney+ uvede novou sérii začátkem roku 2024.

Foto: Daredevil v sérii Daredevil

Zdroje: Deadline, Midgar Times

Galerie: 2

Daredevil: Born Again – Slepý superhrdina dostal novou posilu | Fandíme filmu Daredevil: Born Again – Slepý superhrdina dostal novou posilu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest