Jeremy Renner zdraví fanoušky z nemocnice, policie zveřejnila podrobnosti

Jeremy Renner zdraví fanoušky z nemocnice, policie zveřejnila podrobnosti | Fandíme filmu
Jeremy Renner
Renner sdílel pooperační foto, úřad šerifa a hercovi zástupci sdíleli podrobnosti o nehodě a hercově zdravotním stavu.

V pondělí nad ránem jsme se dozvěděli, že Jeremy Renner utrpěl nedaleko Rena při nehodě vážná zranění a byl převezen do nemocnice. Od té doby jsme se postupně dozvídali další podrobnosti. Nejdůležitější zprávou je, že je Jeremy při vědomí a snad i dobře naladěný. Fanouškům přes Instagram poslal zprávu, kde poděkoval všem za jejich přání a dodal, že zatím je příliš pomlácený na nějaké delší rozepisování. Přiložil svou nemocniční fotografii.

Úřad šerifa okresu Washoe, kde se nehoda stala, uspořádal tiskovou konferenci, kde odhalil závěr vyšetřování nehody. Někdo z Rennerových příbuzných přijížděl autem k rodinnému domu nedaleko jezera Tahoe a zapadl na dlouhé příjezdové cestě do sněhu. Jeremy nasedl do své více než šestitunové sněhové rolby a vydal se příbuzného vyprostit. Když auto vytáhl, tak vystoupil, aby si s rodinným příslušníkem promluvil. Rolba ale náhle začala ujíždět z kopce. Herec se pokusil naskočit zpátky do kabiny a ujíždějící mašinu zastavit. Právě v ten moment došlo k nehodě a rolba Rennera přejela. Úřad šerifa věří tomu, že šlo o tragické neštěstí bez cizího zavinění nebo vlivu omamných látek. Rolbu zkoumá policejní technik, který se pokusí určit, proč vozidlo začalo samovolně odjíždět.

Dle dostupných informací od Jeremyho tiskového mluvčího a z médií utrpěl herec poranění hrudníku a nohy. Ztratil hodně krve, přičemž krvácení pomáhal zastavit soused, lékař z povolání. Po letecké přepravě do nemocnice podstoupil Renner postupně dvě operace. Zůstává na jednotce intenzivní péče, ale jeho stav je stabilní.

Foto: Jeremy Renner

Zdroje: Jeremy Renner, Variety, TMZ

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest