Blake Lively se zranila při natáčení akční scény

Blake Lively se zranila při natáčení akční scény | Fandíme filmu
A na co se můžeme těšit v akčním thrilleru The Rhythm Section. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Deadline informuje, že se natáčení znovu rozběhne v červnu. Bližší informace o stavu Blake Lively odhaleny nebyly, ale podle letního termínu to vypadá na opravdu dlouhou rekonvalescenci.

Původní novinka z 1.2: Asi znáte příběh Dylana O'Briena, který se zranil při natáčení akční scény filmu Labyrint: Vražedná léčba a během filmování se loni zranil i Jeremy Renner. Nejnovější obětí nebezpečného povolání je Blake Lively. Ta natáčí s režisérkou Reed Morano (Příběh služebnice) akční thriller The Rhythm Section, kde hrdinka (Lively) hledá pravdu o havárií letadla, při které zemřela její rodina a ona sama měla původně také být na palubě. Společně s ní ve snímku vystupuje také Jude Law.

Herečka si při natáčení akční scény zranila ruku už v prosinci a po několika týdnech rekonvalescence se měla vrátit na plac. Nicméně buď samotná operace nebo rekonvalescence nedopadly podle plánu, a tak herečka musela v lednu na druhou operaci a natáčení bylo pozastaveno na neurčito. Nová pauza by přitom mohla trvat až pět měsíců. Zatím je natočená asi polovina filmu a štáb byl prozatím rozpuštěn. Režisérka Morano dodala, že problém je v tom, že běžně u podobných zranění nosí pacient dlahu a postupně se v klidu uzdravuje. Jenže herečka musí být schopná točit akční scény a všechno se tak komplikuje. Připomínáme, že o Morano se v poslední době spekuluje ve spojitosti s příštími Star Wars.

Titulní obrázek nemá nic společného se zraněním, pochází ze snímku Mělčiny.

Zdroje: Deadline, THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest