Barry Keoghan, herec z marvelovky Eternals, byl po napadení hospitalizovaný

Barry Keoghan, herec z marvelovky Eternals, byl po napadení hospitalizovaný | Fandíme filmu
Marvel Studios
Mladého herce z nastupující generace našli s tržnými ranami v obličeji.

Podle informací irského deníku Independent byl v neděli nad ránem v Dublinu napadený místní herec Barry Keoghan. Nastupující hvězdu našli před G Hotelem s vážnými poraněními obličeje. Herec byl sanitkou převezený do nemocnice, kde mu tržné rány ošetřili a později byl propuštěný. Podrobnosti napadení nejsou známi a Keoghan incident neoznámil na policii. Zranění nebyla život ohrožující a Barryho zástupci médiím odmítli dát vyjádření.

Irský herec se narodil v roce 1992 v Dublinu. Zažil si krušné dětství, kdy sedm let strávil ve 13 různých pěstounských rodinách. Když mu bylo dvanáct, tak se jeho matka předávkovala heroinem a následně jej vychovaly babička a teta. Už v dětství hrál ve školním divadle, z něhož však byl vykázaný pro svou neukázněnost. Přesto se mu už v osmnácti podařilo nastartovat profesionální hereckou kariéru. Začínal v reklamách a první dramatickou roli měl v seriálu Fair City.

Více na sebe začal upozorňovat od roku 2014, kdy se objevil ve vedlejší roli v thrilleru '71 a o dva roky později v dramatické kriminálce Proti vlastní krvi. Od roku 2017 už šel z role do role a postupně jsme ho mohli vidět ve filmech a seriálech jako Zabití posvátného jelena, Dunkerk, Černobyl nebo Zelený rytíř. Ještě letos jej uvidíme v marvelovce Eternals a příští rok v The Batmanovi.

Foto – Barry Keoghan ve filmu Eternals

Zdroj: Independent

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest