Jeremy Renner je po nehodě v kritickém stavu

Jeremy Renner je po nehodě v kritickém stavu | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Odklízení sněhu nedopadlo pro člena Avengers dobře. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE po 19. hodině: Po strohých informací z nedělní noci se během dne objevily nové podrobnosti. Nehoda se stala v neděli dopoledních hodinách, kdy byl úřad šerifa v okrese Washoe přivolaný k „traumatickému poranění“ souvisejícímu s odklízením sněhu. Magazín TMZ doplňuje, že Renner asi čtvrt míle od svého domu rolbou (velkou rolbou, jakou můžete znát například z úpravy lyžařských sjezdovek) odklízel sníh z příjezdové cesty, aby mohl s rodinou odjet ze zasněženého pozemku. Za prozatím blíže nevyjasněných okolností stroj herci přejel nohu. Jeremy ztratil velké množství krve, ale pomohl mu soused (lékař), který mu před doražením záchranářů nasadil škrtidlo.

Původní zpráva, publikovaná v 6:00: V posledních dnech se k nám dostávají ze Spojených států černé zprávy o dopadu sněhových bouří, které sužují tamní obyvatele. V noci na pondělí server Deadline informoval, že sněhová situace měla negativní dopad také na herce Jeremyho Rennera.

Herci se při odklízení sněhu stal blíže nespecifikovaný úraz. Magazínu Deadline to v neděli (amerického času) potvrdil hercův tiskový mluvčí. Herce po nehodě vrtulník přenesl do nemocnice, kde je s ním jeho rodina a má „skvělou péči“ Renner je momentálně v „kritickém, ale stabilizovaném stavu“. Nehoda se stala horách nedaleko Rena v Nevadě, kde má Jeremy dům.

V době psaní této aktuality nebyly k dispozici další podrobnosti, snad pro vás v následujících hodinách budeme moci přinést doplňující informace. Sněhová bouře zasáhla oblast na silvestra a zanechala 35 tisíc domů bez proudu.

Jeremy Renner je jedenapadesátiletý rodák z Kalifornie, je rozvedený, má dceru. Širší veřejnost jej zaznamenala v roce 2010 spolu s válečným snímkem Smrt čeká všude, za nějž byl nominovaný na Oscara. O rok později byl nominován také za Město. Dále si jej diváci pamatují jako Hawkeye z marvelovek, ze série Mission: Impossible, z Bourneova odkazu nebo kriminálky Wind River. Na té poprvé spolupracoval s hitmakerem Taylorem Sheridanem, s nímž momentálně natáčí seriál Mayor of Kingstown. Jeho druhá řada startuje 15. ledna.

Titulní foto: Jeremy Renner v sérii Hawkeye

Zdroje:TMZ, EW, Deadline, MSN

Galerie: 2

Jeremy Renner je po nehodě v kritickém stavu | Fandíme filmu Jeremy Renner je po nehodě v kritickém stavu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest