Hell Baby: Další hororová parodie ve dvou trailerech

Hell Baby: Další hororová parodie ve dvou trailerech | Fandíme filmu
Matadoři vedlejších rolí spojili síly a natočili duchařskou komedii.

Režisér Robert Ben Garant a herec Thomas Lennon spojují opět síly v nové komedii. Z jejich předešlých filmů jde jmenovat především komediální seriál z roku 2003 Reno 911!. Ten se dočkal dokonce i celovečerního zpracování. Film měl být poctou, ale ohlasy byly spíše negativní. V tom samém roce natočili sportovní komedii Skóruj!. Nyní přícházejí se svým novým společným projektem, Hell Baby.

Horová komedie začíná v momentě, kdy se Jack (Rob CorddryTo byl zítra flám, Mrtví a neklidní)  se svou těhotnou manželkou Vanessou (Leslie BibbCtihodný občas, Iron Man 1 a 2) přestěhují do nového, ale značně chátrajícího starého domu. Ten je dle některých pověr dokonce prokletý. Během několika dnů jsou svědky několika nevysvětlitelných vražd a šíleného chování okolních sousedů a samotné Vanessy. V tu chvíli Jack pojme podezření, že se mohli i oni samotní i jejich ještě nenarozený potomek stát terčem kletby.

Případ začne vyšetřovat dvojice neschopných detektivů v podání Roba Huebela (Jak porodit a nezbláznit se) a Paula Scheera (Piraňa 3DD). Ti si s případem ovšem nevědí vůbec rady a z Vatikánu jsou vyslání dva exorcisté, které ztvární samotní tvůrci filmu. Podaří se hlavním postavám zničit prokletí domu a zachránit své ještě nenarozené dítě?

Nedávno k Hell Baby vyšly dva trailery, ve kterých se o šílenosti této komedie můžete přesvědčit sami. Premiéra je plánována na 6.9. 2013, s uvedením v ČR se zatím nepočítá.

Hell Baby - Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest