Rapturepalooza: Další komedie o konci světa

Rapturepalooza: Další komedie o konci světa | Fandíme filmu
Anna Kendrick a John Francis Daley ze Sběratelů kostí se postaví Antikristovi s tváří Craiga Robinsona. Pusťte si trailer

Příběh fantasy komedie Rapturepalooza nás zavede do nevšední situace, kdy část lidí odešla do nebe. Většina však zůstala na Zemi čekajíc na příchod antikrista. Naše ústřední dvojka Linsey a Bob, jejich rodiny a přátelé se snaží vést životy jako dřív. Krvavý déšť spolu s mluvícími kobylkami dávají tušit, že se budou mít všichni ještě na co těšit. A také, že ano. Nedaleko našich hrdinů si nově příchozí antikrist založí svou základnu a k tomu všemu ještě najde zalíbení v Linsey.

Režie se ujal u nás téměř neznámý Paul Middleditch (z jeho krátké filmografie vzbudil větší pozornost pouze film Separation City). O scénář se postaral Chris Matheson (Tak si představ). Další jména však již většina diváků bude znát, protože ústřední dvojici ztvárňuje čím dál slavnější Anna Kendrick (50/50, Scott Pilgrim proti zbytku světa) a John Francis Daley (nejznámější svou rolí psychologa v seriálu Sběratelé kostí). Proti nim stojí v roli antikrista Craig Robinson (The Office, Hot Tub Time Machine)

Téměř neznámý režisér a scénárista příliš nenapovídají, co všechno od filmu můžeme očekávat. Z traileru je však patrný duch celého filmu. Podle všeho nás čeká, sled absurdních, zábavných a více čí méně korektních scének. Nejedná se o film, který získá cenu kritiků, o to se však ani nesnaží. Ale jako popcornová zábava s partou kámošů by se měl podle všeho dobře osvědčit.

Rapturepalaooza: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest