Thor 5 se musí podle Chrise Hemswortha od předchozích absolutně lišit

Thor 5 se musí podle Chrise Hemswortha od předchozích absolutně lišit | Fandíme filmu
Marvel Studios
Šéf Marvelu Kevin Feige říká, že studio láká několik Thorových příběhů a řadu jeho podob jsme dosud vůbec neviděli.

V nedávném rozhovoru pro Vanity Fair Chris Hemsworth mluvil o tom, že jeho případný návrat k roli Thora záleží na zájmu publika a na tom, zda se podaří najít dostatečně zajímavou zápletku (nebo přístup), které by jej lákaly. O něco později se Chris k tématu vrátil v podcastu Happy Sad Confused, kde znovu kladl důraz na to, že Thor především nesmí ustrnout na místě:

Když se podíváte na Thora a Thora 2, jsou si docela podobní. Ragnarok a Láska jako hrom jsou podobné [filmy]. Podle mě je zásadní invence. V Infinity War a Endgame jsem měl úžasnou příležitost s postavou zkusit něco zásadně odlišného. To mě bavilo. Rád publikum překvapuji. Rád překvapuji sám sebe. Díky tomu mě [Thor] pořád zajímá. Už jsem to říkal, ale myslím si, že když se začnete opakovat, tak víte kam směřujete a hrozí, že zlenivíte. Nevím, jestli mě vůbec budou chtít zpátky, ale kdyby ano, musel by se zásadně změnit styl a vůbec všechno, už jen proto, abych se z toho nezbláznil…[smích] V posledním filmu přišel o rozum Thor. Teď se musí zase dát do kupy.“

Že by Marvel o dalšího Thora nestál, to nezní příliš pravděpodobně. Thor: Láska jako hrom si v pokladnách nevedl tak dobře jako Thor: Ragnarok, ale pořád to byl hit. Thor je jeden z posledních původních Avengerů, který je stále aktivní. A v závěru Lásky jako hrom přeci jen bylo v titulcích přislíbeno, že „Thor se vrátí“.

Kuriózní je, že režisér filmu Taika Waititi tvrdí, že ani on ani Hemsworth nevěděli, že se nápis v závěrečných titulcích objeví. Waititi je pověstný svým nekonečným vtipkováním, takže kdo ví, zda mu můžeme věřit. Ve stejném interview pro Insider nicméně řekl, že pokud by měl zájem o návrat Chris Hemsworth, tak on by s ním další jízdu podnikl s chutí. Stejně jako Chris ale trvá na tom, že by příští snímek musel nabídnout něco zcela nečekaného, aby měl návrat smysl.

Šéf Marvelu Kevin Feige v rozhovorech pro Total Film a pro Slashfilm připomněl, že pokud jde o inspiraci, tak té je rozhodně dostatek. V komiksech je hned několik různých příběhů boha hromu, o kterých se s kolegy už delší dobu baví a rádi by je zrealizovali. Je ještě celá řada různých podob Thora, které se mohou představit a Chris Hemsworth se neustále vyvíjí jako herec, takže podle Feigeho má na to, aby stále dokázal roli někam posouvat.

Foto: Thor: Láska jako hrom

Zdroje: Happy Sad Confused, Insider, Slashfilm I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest