Udělat z Thora humornou postavu Chris Hemsworth zoufale potřeboval

Udělat z Thora humornou postavu Chris Hemsworth zoufale potřeboval | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
Odklad startu produkce využívá Taika Waititi k dopilování scénáře.

Chris Hemsworth prožívá momentálně šťastné období. Akční spektákl Vyproštění (Extraction) se povedl, diváci jsou spokojení a Netflix z hlediska sledovanosti také. Dvojka už se pomaličku začíná chystat, tudíž nečekaně velký úspěch! Obecně Hemsworthova kariéra rozkvétá. Dlouhodobě je součástí Marvel Cinematic Universe jako Thor, což mu zajišťuje nějaké ty drobné na chleba. Rovněž v osobním životě se mu daří, když s překrásnou manželkou Elsou Pataky (Elena z Rychle a zběsile 5) vychovávají tři zdravé děti. Magazínu GQ se nedávno svěřil, že jej herectví opět baví a že si role znovu užívá. V zajímavém rozhovoru, který doporučuji komplet k přečtení, rovněž vyjádřil nadšení z toho, jakým způsobem k postavě Thora přistoupil v marvelovce Thor: Ragnarok režisér a scenárista Taika Waititi. Hemsworth uvedl, že nutně potřeboval, aby byla látka trošku odlehčena a Thor byl zpodobněn s nadhledem a řádnou dávkou humoru. I proto si tak cení Waititiho, neboť ten šel s kůží na trh a pokusil se do marvelovky propašovat dříve nevídané množství humoru, což se mohlo ve výsledku obrátit proti němu. Nestalo se a Hemsworth je za to rád.

V dalším rozhovoru Hemsworth mluvil o skutecnosti, že původně měl chystaný snímek Thor: Love and Thunder vtrhnout do kin v listopadu 2021, leč koronavirová pandemie tyto plány zhatila. Nakonec bylo datum premiéry stanoveno na 11. února 2022. Točit se mělo a zřejmě i bude znovu v Austrálii, akorát tedy v pozdějším termínu.

Waititi k odkladu podotknul, že získaný čas využil k vycizelování již tak kvalitního scénáře k dalšímu Thorovu dobrodružství. Na otázku, zda se může s fanoušky podělit o nějaké informace ohledně příběhu, přirozeně odpověděl záporně: "Ne, nemohu. Ani náhodou." Místo toho připojil svůj pohled na pandemii a odklady produkcí: "Existuje několik pozitivních věcí, které si lze z pandemie vzít. Jednou z nich je, že řada produkcí (a filmy obecně) je často uspěchaná. Není dostatek času na práci na scénáři a na další podobné věci." A k přípravám scénáře k dalšímu Thorovi dodal: "Film je odvětvím, v němž si vždy stěžujete na nedostatek času. Myslím si, že momentálně nám bylo dáno neskutečné penzum času na práci a toho je třeba využít."

Zdroj: SlashFilm, CBM, GQ, GamesRadar

Foto: Marvel

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Udělat z Thora humornou postavu Chris Hemsworth zoufale potřeboval | Fandíme filmu Udělat z Thora humornou postavu Chris Hemsworth zoufale potřeboval | Fandíme filmu Udělat z Thora humornou postavu Chris Hemsworth zoufale potřeboval | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest