Alone at Night: Nový trailer hororu s Pamelou Anderson a Paris Hilton

Alone at Night: Nový trailer hororu s Pamelou Anderson a Paris Hilton | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit další 3 obrázky
Internetová poskytovatelka erotických služeb se stává terčem zabijáka. Pamela podává pomocnou ruku.

Po zveřejnění prvního traileru vypadal hororový snímek Alone at Night extrémně lacině. Druhá upoutávka už je o něco lepší. Materiál si vzali do parády střihači a najednou nesledujeme na první pohled amatérskou produkci, ale vlastně celkem koukatelnou vyvražďovačku. Nějakou revoluci od filmu asi nikdo nečeká, ale diváci, kteří mají rádi kombinaci erotiky a hororu, by to mohli s Alone at Night zkusit. Zvlášť pokud ještě třeba patří mezi fanoušky Pamely Anderson. Dole pod trailerem najdete nejnověji zveřejněné obrázky.

Hlavní hrdinkou je Vicky, mladá žena, která se po náročném rozchodu snaží na chvíli schovat před celým světem. Kamarádka jí půjčí svoji odlehlou chatu v lesích, aby si mohla pročistit hlavu. Na chatě Vicky dál streamuje pro své followery na stránce 18 & Over, určené pouze návštěvníkům starším osmnácti let. Když vypadne proud, Vicky zjišťuje, že na ni ve tmě číhá zabiják s maskou a páčidlem v ruce.

Hlavní roli ztvárnila Ashley Benson, dále ve snímku vystpují Pamela Anderson, Luis Guzmán, Winnie Harlow, G-Eazy, A$AP Nast, Paris Hilton, Lindsey Pelas, John Robinson, Cassius Corrigan a Sky Ferreira. G-Eazy pro film také složil hudební doprovod. Režíroval Jimmy Giannopoulos. Novinka jde do digitální distribuce 20. ledna 2023.

Podklady a foto: Vertical Entertainment

Galerie: 4

Alone at Night: Nový trailer hororu s Pamelou Anderson a Paris Hilton | Fandíme filmu Alone at Night: Nový trailer hororu s Pamelou Anderson a Paris Hilton | Fandíme filmu Alone at Night: Nový trailer hororu s Pamelou Anderson a Paris Hilton | Fandíme filmu Alone at Night: Nový trailer hororu s Pamelou Anderson a Paris Hilton | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest