Vřískot 6: Stěžejní postava série bude poprvé chybět

Vřískot 6: Stěžejní postava série bude poprvé chybět | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Spousta dalších herců se vrací a obsazený byl jeden nový.

Poslední díl série Vřískot, nazvaný zkrátka „Vřískot“, si vedl v pokladnách náramně, a tak bylo další pokračování oznámeno prakticky okamžitě. Snímek postupně nabírá obsazení, ale jedna klíčová postava bude chybět. Nevrátí se představitelka Sidney Prescott, Neve Campbell. Herečka vydala vyjádření, podle kterého jí odchod ze série mrzí, avšak svoji pozici v Hollywoodu si budovala obtížně a finanční nabídka za Vřískot 6 prý neodpovídá tomu, jakou z jejího pohledu má její účast pro sérii přínos. Sidney lze považovat za hlavní postavu série, je tak škoda, že zabijákovi z dohledu nezmizí z kreativních, ale z ekonomických důvodů.

Nejstarší sloužící figurou Vřískotu tak zůstává novinářka Gale Weathers. Že v její roli bude Courtney Cox vystupovat i v šestém filmu, bylo potvrzeno už před delší dobou. Dále se vrací Hayden Panettiere jako Kirby Reed, jež vystupuje v sérii od čtvrtého dílu. A obě dámy doplní ještě nováčci z posledního dílu, tedy Melissa Barrera jako Sam, Jasmin Savoy Brown jako Mindy, Mason Gooding jako Chad a Jenna Ortega jako Tara. Přeživší by měli opustit městečko Woodsborrow a pokusit se začít nový život.

Nově obsazení rozšiřuje Dermot Mulroney (Shameless, Nová holka, Svatba mého nejlepšího přítele), který ve snímku bude hrát jakéhosi policistu. Jako režiséři se vrátí Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett a jako scenáristé James Vanderbilt a Guy Busick. Snímek bude mezinárodně uvedený 31. března 2023.

Foto je ilustrační: Vřískot 5

Zdroje: Deadline I, II, The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Vřískot 6: Stěžejní postava série bude poprvé chybět | Fandíme filmu Vřískot 6: Stěžejní postava série bude poprvé chybět | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest