Margaux: Chytrý dům splní ta nejtajnější přání...než vás zabije

Margaux: Chytrý dům splní ta nejtajnější přání...než vás zabije | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Strach z umělé inteligence provází lidstvo už dekády. Tady vraždí smart home. Pusťte si trailer.

Od té doby, co jsme si jako lidstvo dovedli představit inteligentní stroje, se bojíme toho, že si nás jednou podají. V posledních letech technologie stále víc pronikají do našich životů, když nějaká ta elektronika nemůže chybět snad už ani v záchodovém prkénku. Výrobci do nás tlačí koncept chytrých domácností a právě tady se inspiruje snímek Margaux.

Podle oficiální synopse Margaux dostane vše, co si zamane. Margaux je extrémně pokročilý systém umělé inteligence v domě, kam odjíždí na víkend skupinka studentů. Bezstarostná party se ale mění v noční můru, když přátelé zjišťují, že je chce Margaux jednoho po druhém povraždit. Studenti se zoufale snaží přežít a chytrý dům přechytračit, ale čas se krátí.

V upoutávce Margaux připomíná směs party filmu, hororové vyvražďovačky a seriálu Černé zrcadlo, který nás pravidelně varuje před tím, kam až by moderní technologie ve své extrémní podobě mohly dojít. Trailer odhaluje, že celý dům je vlastně obří 3D tiskárna, takže nechybí zhmotňování objektů přímo před očima nebo topení v rozpuštěném plastu. Později se dokonce zdá, že dům dovede hrdiny buď ovládat, nebo vytvářet jejich umělé dvojníky.

V hlavních rolích vystupují Madison Pettis (The Fosters), Vanessa Morgan (Riverdale), Richard Harmon (The 100), Lochlyn Munro (Riverdale), Jedidiah Goodacre (Chilling Adventures of Sabrina), Phoebe Miu (Upload), Jordan Buhat (Grown-ish), Brittany Mitchell (Just One Kiss) a Louis Lay (Motherland: Fort Salem). Režíroval Steven C. Miller, který má bohužel doposud na triku samé slabší kusy jako Na vlastní pěst, Silent Night, Plán útěku 2 nebo Z lovce kořistí. Tak kéž by si tentokrát vybral silnější chvilku, když měl v ruce takhle zábavný námět. Snímek vstoupí do internetové distribuce 9. září. Dole v galerii najdete dosud zveřejněné obrázky.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 4

Margaux: Chytrý dům splní ta nejtajnější přání...než vás zabije | Fandíme filmu Margaux: Chytrý dům splní ta nejtajnější přání...než vás zabije | Fandíme filmu Margaux: Chytrý dům splní ta nejtajnější přání...než vás zabije | Fandíme filmu Margaux: Chytrý dům splní ta nejtajnější přání...než vás zabije | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest