Indiana Jones: Předávání štafety Harrisona Forda vůbec nezajímá

Indiana Jones: Předávání štafety Harrisona Forda vůbec nezajímá | Fandíme filmu
Lucasfilm
Podle režiséra Indiany Jonese a volání osudu se vás internetové drby snaží akorát vyprovokovat.

Tohle téma už se řešilo mockrát. Bude Indiana Jones nahrazený? V Indiana Jones a Království křišťálové lebky to vypadalo, že by vůdčí úlohu mohl převzít Indyho syn Mutt v podání Shii LaBeoufa. Z toho jednoznačně sešlo. Pak se hojně diskutovalo o tom, zda náhodou nebude hlavní role prostě přeobsazena. Mezi možnými náhradníky byli uváděni kupříkladu Chris Pratt či Bradley Cooper.

Teď u pátého filmu, který nese název Indiana Jones a volání osudu (Indiana Jones and the Dial of Destiny) se pro změnu objevily nejrůznější spekulace o tom, že by Indyho bič mohla převzít jeho kmotřenka Helena (Phoebe Waller-Bridge). Když byl na konec dobrodružné kariéry a předávání pochodně dotázaný Harrison Ford, tak reportérce serveru Deadline odpověděl: „Ne, prostě vyprávím příběh. Uvidíte. Doufám, že se vám bude líbit.“ Což je starý dobrý Harrison – Prostě ho zajímá aktuální Indyho dobrodružství a co bude potom, to v tuhle chvíli není jeho problém.

Režisér James Mangold byl na Twitteru ještě důraznější. V aktuálním filmu podle jeho vyjádření nikdo nepřebírá štafetu, Indy není nahrazený ani vymazaný z dějin. Ani to tak nikdy nebylo. V žádné verzi sestřihu filmu nebo scénáře. Pokud někdo tvrdí, že ságu přebere Phoebe Waller-Bridge nebo něco podobného, dělá to podle Mangolda čistě proto, že takové prohlášení část publika dráždí a šiřitel fámy snadno nabere kliky.

Jisté je, až ať už se ve Volání osudu stane cokoliv, dříve či později Disney vymyslí způsob, jakým bude ve značce pokračovat bez Harrisona Forda, protože...protože prachy.

Foto: Lucasfilm

Zdroje: Deadline, James Mangold

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest