Indiana Jones 5: Forda má nahradit Chris Pratt

Indiana Jones 5: Forda má nahradit Chris Pratt | Fandíme filmu
Disney začíná pomalu plánovat dalšího Indyho a přeobsazení hlavní role je čím dál pravděpodobnější.

V roce 2012 koupil Disney společně se Star Wars od George Lucase také Indianu Jonese. Zhruba o rok později se pak hollywoodskému gigantovi podařilo od konkurenčního Paramountu zakoupit ke značce také distribuční práva, která Lucas nevlastnil, a zdánlivě tak nic nebránilo natáčení dalšího filmu s populárním vykradačem hrobek. Studio se však nejednou nechalo slyšet, že má plné ruce práce s Hvězdnými válkami a s dalším archeologickým dobrodružstvím nikam nespěchá. Teď ledy začínají roztávat.

Nejprve asi před pěti dny Gabriel Gray (informátor z hollywoodského zákulisí, který před pár dny odhalil, že trailer na Fantastickou čtyřku uvidíme dřív, než bychom čekali) na svém twitteru napsal, že nás v nejbližší době čekají nějaké zprávy ohledně Indyho. Server Deadline pak byl včera o něco konkrétnější. Vyjednávání jsou teprve v začátcích, avšak studio údajně plánuje nový díl dobrodružné ságy, ve kterém by si hlavní roli Indiana Jonese měl zahrát Chris Pratt, ze kterého se rychle stává jeden z vůbec nejžhavějších hollywoodských herců současnosti. Jeho kariéru ke hvězdám odstartovaly loni Lego příběh a Strážci Galaxie, letos jej uvidíme v Jurském světě a příští rok v nových Sedmi statečných, kteří se začnou točit v dubnu. Na níže uvedené fotomontáži si můžete udělat představu, jak by Chris v roli vypadal.

Zhruba před rokem zprávu o možném přeobsazení Indiany Jonese přinesl také server Latino-Review, který tehdy tvrdil, že Disney nechce sérii restartovat, ale pouze vymění představitele hlavní role, jako to dělají bondovky. Latino-Review tehdy uvádělo jako možného kandidáta na hlavní roli Bradleyho Coopera a Marc Graser, editor hollywoodského zpravodaje Variety, teď na svém twitteru píše, že pokud by Cooper projevil o roli zájem, studio by jej do hlavní role také zvažovalo. Těžko říct, zda se jedná o Graserovu osobní domněnku, založenou na předchozích zkušenostech, nebo filmový publicista něco o Bradleym přímo slyšel od svých informátorů.

Co vy na to? Raději Chris nebo Bradley? (S tím, že by značka zůstala ležet ladem, určitě nepočítejte).

Zdroje: Justin Boldaji, Deadline, Latino-Review, Marc Graser, Gabriel Gray

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest