Osvobození: Finální trailer historického dramatu s Willem Smithem

Osvobození: Finální trailer historického dramatu s Willem Smithem | Fandíme filmu
Apple TV+
Zobrazit další 4 obrázky
Bolestivé pachtění močály a urputný boj proti otrokářům dorazily na Apple TV+.

Už ode dnešního dne nabízí streamovací služba Apple TV+ divákům po celém světě novinku Osvobození (Emancipation). Will Smith v tomto historickém dramatu ztvárnil otroka Petera, který roku 1863 prchá před svými pány, přidává se k armádě severu a fotkou svých rozedraných zad ukazuje světu, jak jsou otrokáři krutí.

Upoutávka láká na takovou tu „hereckou olympiádu“, kdy máme představitele hlavní role sledovat, jak podává skutečně fyzický výkon. Tady v traileru se hodně běhá, plazí bahnem, bojuje s nepřítelem a snáší bolest. Před premiérou Osvobození provázela pověst filmu, který sklidil nadšené ovace na nejrůznějších uzavřených projekcích pro politiky a další veřejné osobnosti. Jakmile však snímek viděli běžní novináři, tak většina z nich hodnotí spíš negativně. Negativní látka je podle většiny recenzentů podaná jako akční film, kdy se nepodařilo zachytit skutečnou tíživou sílu skutečných událostí, chybí jakékoliv hmatatelné emoce a obecně jde o dost průměrnou filmařinu.

Ale pusťte si trailer a sami si rozmyslete, jestli si na svém předplatném Apple TV+ film zkusíte pustit nebo ne. Pokud Apple TV+ zatím nemáte, tak to vypadá, že Osvobození nebude snímek, kvůli kterému by stálo za to si ji pořídit…

Will Smith ve snímku Osvobození (Emancipation) vystupuje jako otrok na útěku jménem Peter. Ten se v době americké občanské války snaží prodrat skrze louisianské močály na svobodu. Bohužel, na záda mu dýchají krutí a nesmlouvaví lovci otroků. Snímek je inspirovaný skutečným příběhem otroka jménem George. Fotky jeho zad zničených bičováním v roce 1863 obletěly svět a daly zastáncům zrušení otroctví do rukou důkaz toho, že se plantážníci chovají k otrokům krutě. Dále hrají Ben Foster, Charmaine Bingwa, Gilbert Owuor, Mustafa Shakir nebo Steven Ogg. Scénář napsal William N. Collage, režíruje Antoine Fuqua. Snímek uvede 9. prosince Apple TV+.

Podklady a foto: Apple TV+

Galerie: 5

Osvobození: Finální trailer historického dramatu s Willem Smithem | Fandíme filmu Osvobození: Finální trailer historického dramatu s Willem Smithem | Fandíme filmu Osvobození: Finální trailer historického dramatu s Willem Smithem | Fandíme filmu Osvobození: Finální trailer historického dramatu s Willem Smithem | Fandíme filmu Osvobození: Finální trailer historického dramatu s Willem Smithem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest