Daredevil: Born Again – Casting pokračuje, našly se ústřední herečky

Daredevil: Born Again – Casting pokračuje, našly se ústřední herečky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Spolu s touhle sérií příběhy z Hell‘s Kitchen u Marvelu rozhodně neskončí.

Minulý týden jsme tu měli první castingovou zprávu pro chystanou sérii Daredevil: Born Again. Hledání nových herců nicméně teprve začalo. Magazín Deadline jako první přinesl informaci, že do série byla obsazeny Margarita Levieva a Sandrine Holt.

Obě dvě mají mít v seriálu důležité úlohy. Zatím nebylo oficiálně odhaleno, jaké role dámy ztvární. Podle Deadline by obě dámy mohly hrát romantické protějšky pro některé z ústředních postav, potenciálně tedy pro Daredevila (Charlie Cox) a jeho protivníka Kingpina (Vincent D'Onofrio). Insider Charles Murphy tvrdí, že Levieva by podle nepotvrzených drbů mohla strávit na obrazovce hodně času s Coxem a mohla by hrát postavu, která má pocházet z jižní Asie. Fanoušci už se na sociálních sítích pokoušejí spekulovat, koho nakonec dámy budou představovat, ale nic kloudného z toho zatím nevylezlo.

Margarita Levieva dlouhodobě hrála v seriálech Pomsta a The Deuce: Špína Manhattanu. Sandrine Holt hrála v Domku z karet, Expanzi nebo v sérii Ve jménu vlasti. Podle insidera Daniela Richtmana dámy doplní v blíže nespecifikované záporné roli také Colin Woodell. A malou zajímavost k castingu přidává ještě zmiňovaný Murphy. Zatímco někteří herci (jako třeba Woodell) uzavírají krátkodobé kontrakty, jiní mají ve smlouvě opci pro případný návrat (například nedávno obsazený Michael Gandolfini). To znamená, že se je Marvel může rozhodnout v budoucnosti povolat zpět – ať už v případné další sérii Daredevila anebo třeba v nějakém filmu. Příběhy muže beze strachu tedy zjevně v komiksovém světě budou mít prostor i do budoucna.

Série Daredevil: Born Again bude mít 18 epizod. Inspirací je stejnojmenná série od Franka Millera. V hlavních rolích se vracejí Charlie Cox jako Daredevil a Vincent D'Onofrio jako Kingpin. Nově byli obsazení Michael Gandolfini, Margarita Levieva a Sandrine Holt. Hlavními scenáristy jsou Matt Corman a Chris Ord. Série nemá přímo navazovat na tři série seriálu Daredevil, které vznikly pro Netflix. Streamovací služba Disney+ uvede novou sérii začátkem roku 2024.

Foto: Daredevil v sérii She-Hulk

Zdroje: Deadline, Charles Murphy, Murphys Multiverse, Daniel Richtman

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest