Thunderbolts na svět Marvelu shodí bombu

Thunderbolts na svět Marvelu shodí bombu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Film plný marvelovských antihrdinů může přímo navázat na Black Panthera: Wakandu Forever.

Ve filmu Black Widow se nám David Harbour poprvé představil jako Red Guardian – ruská alternativa k Captainu Amerikovi. Aktuálně Harbour propaguje snímek Šílená noc a při té příležitosti redaktor serveru Gizmodo dostal šanci se jej přeptat na chystanou novinku Thunderbolts, kde se Red Guardian opět objeví.

Pokud jste náhodou měli pocit, že složení týmu Thunderbolts působí na první pohled celkem náhodně, tak v tom neste sami, Harbour to cítí stejně. Nicméně to nevnímá jako problém. Líbilo se mu, jak Wyatt Russell a Julia Louis-Dreyfus vystupovali ve svých předchozích filmech v rolích US Agenta a Valentiny Allegry de Fontaine. Režisér Jake Schreier podle něj přišel s hodně zajímavým nápadem na to, jak dál posunout vztah Gurdiana s Yelenou Belovou (Florence Pugh) a obecně je prý scénář, který připravil spolu s Ericem Pearsonem, hodně chytrý. Máme čekat film zábavný, akční a divný. A bude v něm shozená bomba, což je dle Davida hodně cool záležitost.

Kdo ví, zda to myslel přeneseně a čeká nás prostě bombastické odhalení, anebo doslovně a antihrdinský tým pro černé operace dostane za úkol někde reálně odpálit bombu. Pokud by platilo to druhé, mohlo by to souviset s nedávnou informací, kterou přinesl insider Daniel Richtman.

Podle jeho zdrojů Marvel do budoucna chystá příběh o tom, že Valentina rozpoutá válku proti Wakandě. Není přitom jasné, zda k tomu dojde v Thunderbolts, nebo v nějakém jiném filmu. Účet Thunderbolts News, který agreguje veškeré dostupné zprávy o filmu, tvrdí, že by se dle jeho informací mohl příběh postupně odvíjet napříč vícero filmy, ale nedokážu určit, jakou mají informace Thunderbolts News důvěryhodnost.

Následují spoilery pro film Black Panther: Wakanda Forever!

Po premiéře Black Panthera 2 s jistotou víme několik věcí: Valentina Allegra de Fontaine je ředitelkou CIA, její vliv je tedy obrovský. CIA je agentura zaměřená na ochranu USA před vnějšími hrozbami a jejich předcházení. Historicky jsou známé případy, kdy organizace aktivně zasahovala do politického dění v cizích zemí (obzvlášť v Latinské Americe), aby ovlivnila lokální situaci ve prospěch USA. I ve Wakanda Forever je krátce zmíněno, že jsou Spojené státy pověstné tím, že se s chutí vměšují do cizích záležitostí. Dějová linka s Valentinou ve filmu vrcholí ve chvíli, kdy nechá zatknout svého exmanžela agenta Rosse (Martin Freeman) za napomáhání Wakandě a prohlásí, že je jejím snem, aby Spojené státy byly jedinou zemí na světě, která bude disponovat mocným Vibraniem.

I kdyby výše zmíněné zákulisní úniky nebyly přesné, tak je zcela jasně zřejmé, že Valentina věnuje Wakandě zvýšenou pozornost a bylo by dost zvláštní, kdyby se jí v budoucích filmech dál nevěnovala. Pokud by v africké zemi nechala odpálit bombu (nebo ji odpálila jinde a svedla to na Wakandu), pak nás zřejmě v části filmového světa Marvelu, co se věnuje politicko/válečně/špionážním příběhům, čekají velké věci.

Julia Louis-Dreyfus se vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, Wyatt Russell jako U.S. Agent, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Natáčení snímku odstartuje začátkem příštího roku. Scénář píše Eric Pearsons, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 25. 7. 2024.

Titulní foto: David Harbour jako Red Guardian ve filmu Black Widow

Zdroje: Gizmodo, Daniel Richtman, Thunderbolts News

Galerie: 3

Thunderbolts na svět Marvelu shodí bombu | Fandíme filmu Thunderbolts na svět Marvelu shodí bombu | Fandíme filmu Thunderbolts na svět Marvelu shodí bombu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest