Šílená noc: Do českých kin míří Santa zabiják, pusťte si trailer

Šílená noc: Do českých kin míří Santa zabiják, pusťte si trailer | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
David Harbour ze Stranger Things hraje Santa Clause, co hodné lidi před těmi zlobivými na holičkách nenechá.

Hollywood miluje Santu Clause na všechny způsoby. A krom hřejivých pohádek je často hvězdou i v poněkud drsnějších příběhů. Jen namátkou vzpomeňte na filmy jako Santa je úchyl s Billym Bobem Thorntonem, na frajerského Santu Kurta Russella ve Vánoční kronice nebo na horor Tichá noc, kde Santa vraždil. Teď je tu David Harbour jako Santa, co se postaví zločincům.

Novinka se jmenuje Šílená noc (Violent Night). Tým elitních žoldáků se v ní na Štědrý den vloupe do bohatého rodinného sídla a všechny vezme jako rukojmí. Ale padouši nejsou připravení na nečekaného bojovníka: Santa Klaus je na tady a odhodlaný jim to nandat.

Snímek na první pohled působí ve zveřejněném traileru trochu prkenně, kdy probodávání padouchů lízátkem je sice fajn, ale všechno v upoutávce je tak nějak předvídatelné, bez vyloženě originálních nápadů a na první pohled jaksi „z povinnosti“. Ale snad je to jen můj osobní dojem z traileru a v kině nás čeká solidní akční komedie. Jak upoutávka působí na vás?

Film natočil Tommy Wirkola, autor ujetých bijáků jako Mrtvý sníh nebo Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic. Krom Harboura v hlavní roli ve filmu vystupují John Leguizamo a Beverly D'Angelo. Do našich kin novinka dorazí 8. prosince.

Podklady a foto: Universal Pictures, CinemArt

Galerie: 6

Šílená noc: Do českých kin míří Santa zabiják, pusťte si trailer | Fandíme filmu Šílená noc: Do českých kin míří Santa zabiják, pusťte si trailer | Fandíme filmu Šílená noc: Do českých kin míří Santa zabiják, pusťte si trailer | Fandíme filmu Šílená noc: Do českých kin míří Santa zabiják, pusťte si trailer | Fandíme filmu Šílená noc: Do českých kin míří Santa zabiják, pusťte si trailer | Fandíme filmu Šílená noc: Do českých kin míří Santa zabiják, pusťte si trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest