Superman: Henry Cavill potvrdil návrat, slibuje velké věci

Superman: Henry Cavill potvrdil návrat, slibuje velké věci | Fandíme filmu
Warner Bros.
Producent se rozpovídal o dosavadních přípravách i budoucích plánech.

Pokud jste přijeli z dovolené v divočině, tak možná nečtěte dál, protože následující řádky obsahují spoilery pro film Black Adam. Drtivá většina z vás ale asi už zaznamenala, co se stalo v Adamově titulkové scéně.

Ano, Henry Cavill se v ní skutečně objevil jako Superman a ustanovilo se, že se navzájem s Black Adamem budou sledovat. Informace poměrně dlouho před premiérou unikla na veřejnost, následně o titulkové scéně mluvil The Rock v rozhovorech. A teď se vyjádřil i samotný Cavill. Ten na svém Instagramu zveřejnil video, kde vysvětluje, že chtěl počkat s oznámením až do premiéry Black Adama, aby náhodou někomu nezkazil překvapení, ale teď už může potvrdit, že se vrací jako Superman. To, co diváci viděli v Black Adamovi je prý jen taková malá ochutnávka věcí, které se chystají.

V rozhovoru pro ComicBook Dwayne Johnson znovu objasnil, že jsou s Cavillem staří parťáci a mají stejnou manažerku, Danny Garcia. Všichni společně prý mají rádi Supermana, a když se ve studiu Warner Bros. začalo měnit vedení, ucítili příležitost. Proto se rozhodli, že Kal-Ela prostě musí do závěrečné scény filmu zasadit. Producent filmu Hiram Garcia dokonce tvrdí, že v produkci neměli žádný plán B, a tak prostě všechno muselo klapnout a tvůrci museli přesvědčit Warner, aby je konec Black Adama nechal zpracovat po svém. Což se nakonec podařilo.

Podle Hirama také rozhodně nebyla v plánu jen tahle jedna společná scéna nebo v budoucnu nějaký jeden společný souboj. Prý se máme připravit na daleko víc. V plánu je dlouhodobé budování příběhů, kdy obě dvě postavy souběžně existují ve společném světě a poměrně často na sebe budou narážet. Ať už jako protivníci nebo partneři.

V minulosti se Warneru dlouhodobé komiksové plány příliš naplňovat nedařilo, tak uvidíme, třeba se v tomhle případě povede lépe. Vyjednávací sílu Dwaynea Johnsona není radno podceňovat.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: ComicBook, Slashfilm, CinemaBlend, Henry Cavill

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest