Black Adam: Pro zobrazení jeho superschopností vznikly zcela nové metody

Black Adam: Pro zobrazení jeho superschopností vznikly zcela nové metody | Fandíme filmu
Warner Bros.
Antihrdina v podání The Rocka nebude nadlidské síly využívat jen sporadicky.

Při propagaci Black Adama už se nějakou dobu využívá fráze „hierarchie síly se ve světě DC už brzy změní“. Dosud jsme to brali jako takové to klasické bití v prsa Dwaynea Johnsona, který hlásá do světa, že jeho antihrdina bude větší, nekompromisnější a silnější. Vypadá to však, že vyobrazení Black Adamových superschopností bylo pro filmaře zkrátka důležité.

Producent Hiram Garcia se v rozhovoru pro Collider rozpovídal o tom, že Black Adam má celou škálu skvělých schopností, od super rychlosti po nadlidskou sílu. Tvůrci chtěli, aby to divák po celou dobu pociťoval. Nemá to být ten klasický případ, kdy postava svou nadlidskou rychlost využije jednou a tím to hasne. Rychlost je součástí Black Adamova arzenálu a bude ji využívat průběžně. Což by mělo platit kontinuálně pro všechny jeho schopnosti. Kvůli tomu museli filmaři výrazně posouvat hranice toho, co je možné a například využili zbrusu novou technologii pro natáčení scén, kde ústřední protagonista létá. Tak, aby to působilo opravdu jedinečně a uvěřitelně.

Jakkoliv je Black Adam ostrý, nemáme očekávat, že byl film mládeži nepřístupný. Přístupný bude, jen svůj rating bude maximálně ždímat, podobně jako třeba Temný rytíř. Rozhodně se bude umírat ve velkém. Garcia také potvrdil, že je film součástí stejného světa jako Shazam!, The Flash nebo Batman, ale jak přesně bude nebo nebude snímek napojený na některé jiné, to zatím nechce nijak blíže komentovat. Jakmile by se však objevil ve společnosti jakýchkoliv dalších postav, okamžitě prý bude změna ve vzduchu cítit.

Příběh začíná před 5000 lety v zemi Kahndaq, která vzkvétala a byla protkána magií. Byla však vybudována na zádech otroků. Black Adam byl jedním z nich a už to dál nehodlal snášet. Proto povstal a postavil se za svůj lid. Lidi potřebovali hrdinu, ale měli jen jeho. A tak udělal, co bylo třeba. Za to však byl uvězněný na pět tisíc let do žaláře. Teď je konečně volný a přísahá, že tentokrát už jej nikdo nezastaví. Součástí snímku bude hrdinský tým JSA – Justice Societ of America (Americký spolek spravedlnosti) - Hawkman, Doctor Fate, Cyclone a Atom Smasher. V hlavních rolích Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Aldis Hodge, Quintessa Swindell, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer a Bodhi Sabongui. Režíruje Jaume Collet-Serra. Datum premiéry je stanovené na 29. 7. 2022.

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest